A Demján féle hadakozást kamunak vélem....
Van valami korm. határozat, amit az utólsó pillantban modosítanak majd , oszt meg is van az egszereplő hóka-móka. hahahbbb
D. ék e jogsz. alapján akarnak biróságggal támadni??!!
Nem tudom. Sajnos nem volt idom melyebben foglalkozni vele mostanaban... nalam kivarad. Ha lemegy megprobalok egy altalam megérő szinten higitani. Ha felmegy es 700nal megint vergodni kezd, akkor dobas.
Mai napi csökkenés az egész magyar piacon,betudható a nemzetközi hangulatnak,láthatjuk más országok tőzsdéi is hogy szerepeltek.Minden bizonnyal lesz korrekció is és megyünk felfele is.
Egy részét eladtam, amikor lefordult a 700 Ft-ról nem tetszett ahogy csinálta, 680-690 közt kiszórtam.
A második csomagot, amikor letörte a 670 Ft -os kulcsszintet. 660 670 között.
Egyharmad rész még megvan, amit 350 alatt gyűjtöttem, de azt sem engedem 600 alá, kivágom, ha rossz irányba megy. Nem szabad beleszerelmesedni egy papírba sem, ha rossz az irány, akkor meg kell védeni a profitot.
A globális hangulat is elromlott. Jobb a békesség.
Egy nagy szimmetrikus háromszög épül, annak a közepén mozog. Most kissé negatív a chart, letörte a 15 napos mozgóátlagot és alatta kóvályog (661).
MACD bőven eladáson jelez, RSI (64) is csökken.
Ezzel egy időben a forgalom is leült.
Bollingerek is kezdenek beszűkülni, a háromszögben is fogy a hely.
Kétesélyes a papír. link
1. letöri a háromszög szárát és esik egészen az 50 napos mozgóátlagig, ami most 520 Ft.
2. erőt gyűjt és a tőkepiacok megnyugvása után neki megy az alaposan meggyengített 700 Ft-nak és harmadjára átviszi.
Mindkét esetben ott leszek.
Most pihi, mozi. Döntsenek a nagyok.
FHB:Most vedd!