Cég Aj. Vétel
Eladás Cég Aj.
Szakasz: Ajánlati Könyv kiegyensúlyozás
Napi min: 662 HUF Napi max: 675 HUF
Nyitó: 667 HUF Előző záró: 667 HUF
Utolsó kötés: 668 HUF, 3085 db (2014.02.06. 17:05:06)
Összforgalom: 93 kötés, 49 378 db, 33 107 082 HUF
Indikatív ár: 3085@ 668 HUF
Csak a magam nevében tudok beszélni: több éve váltottam
Érdekes módon, amikor bementem megszüntetni a számlát és átutalni a lóvét az új számlára, rögtön lett volna "egy jobb ajánlatuk" számlára is, betétre is
Anyám is ezt csinálta a gépjármű felelősségbiztosítással. Hála égnek az megy neten keresztül és nem kellett megmozdulnia,megcsináltam helyette, mert még mindig ugyanannál lenne mit 10 éve és 10x ennyiért.
Ha a szoci 2 kormányra, vagy 3-ra gondolsz akkor az első kettő mindenképpen hibás. A mostaniak ügyesebben csinálják, legalábbis politikailag. A bankok meg trükköztek vagy pontosabban kihasználták a T. jogalkotók által hagyott hézagokat.
Valamit tisztáznék! Lehet minuszolni, de én nem védeni akarom Otit. Nagy a lefedettségük. Ennek ára van! Ugyanúgy trükköztek a hitelekkel mint a többi mert megtehették! Ezért sztem nem ők a hibásak hanem az elmúltnyócév meg PSZAF és ráadásnak az MNB. Csak az nem trükközik aki nem tud, mert nem engedik a szabályok.
Sokan nem akarnak váltani (vagy lusták) mert "kényelmetlen" (csoportos beszedés, nyugdíj folyósító stb.), pl. szüleim.
Nem tudom Őket rábeszélni, pedig megnéztük több bank ajánlatát és legalább 1e vel beljebb lennének. Az ügyintézők hozzáállása pedig tragikus volt amikor valamit intézni kellett.
Azért mert nagy a lefedettségük és ez az egyetlen dolog ami mellettük szól. A hitelekkel is ugyanúgy ocsmány módon cseleznek ők is... Megérdemlik valahol, hogy ide jutott az RV árfolyama.
FHB:Most vedd!