Valszeg egyre csökkenő forgalommal oldalazás jön most, akár a jövő hétig is. Mivel holnap péntek, így emelkedésre, még kicsire sem számítok.
Jó lett volna a Rafi üzlet nyélbe ütése. Ebből, csak egy pozitívum lehet, hogy a választás után, csak az FHB-t lehet politikai nyomással kitömni nagy számlavezetőkkel.
Én is ezt érzem, azért írtam, hogy egyelőre...
Ez már abból érezhető volt, hogy kiszivárogtatták az egy eurós ajánlatot, hogy a sajtó fikázhassa
+ a tegnapi közleményük is erre utal
nem tudom de ha beledurantanak akkor azt a megállót figyelembe se veszi.Raffi pletyit hamar lezongorázták,fhb kusss van nekem ez tetszik,még hónapokig huzzák az időt elbizonytalanodnak ki ráznak mindenkit aztán tzsv elhúzz.
Korábban azt írtad, hogy a Rafi deal nekünk is lökést adna. Most, hogy - egyelőre - nem jön össze, ezek szerint rossz hír. A mai ár is ezt tükrözi.
DE: szerintem, ha a Rafit nem tudja megszerezni az állam, akkor a többi projektet kell jobban nyomni. Nem?
FHB? OTP?
Forrásaink azonban inkább az FHB-t tették befutónak, a bankot, amelynek első emberét sokan az egész átalakítás egyik kiagyalójának tartották. Spéder Zoltán ugyan soha nem nyilatkozott meg ebben a kérdésben, de az tény, hogy bankja sok szálon kötődik a Takarékbankban most tulajdonos Magyar Postához, pár hete éppen közösen vásárolták fel a Díjbeszedő Holding 76 százalékát. Telefonon megkérdeztük az FHB sajtóosztályát, hogy várhatóan indul-e a bank a tenderen, de nem kommentálták a felvetést.
FHB:Most vedd!