A Fővárosi
Törvényszék a mai napon közzétette a Cégközlönyben végzését, miszerint
az Est Media csődegyezségét jóváhagyta és a csődeljárást befejezetté
nyilvánította. Portfolio Online Tőzsde - részvénykereskedés biztonságban: stabil, banki háttér, BEVA garancia Az
Est Media múlt héten arról tájékoztatja a piaci szereplőket, hogy a
Fővárosi Ítélőtábla elutasította a Nemzeti Adó- és Vámhivatal
fellebbezését, és megállapította, hogy az Est Media 2017. szeptember
19-én megkötött csődegyezsége mindenben megfelel a jogszabályoknak. Így
lezárulhatott a csődeljárás.
Bemásolom Neked a tegnapi írásomat. ) :) -Csapos úr! Kérek egy sört! -Parancsoljon uram! -Köszönöm! Magának szándékában állt engem kiszolgálni, nekem pedig szándékomban áll elfogyasztani az italt. Addig viszont nem szívesen fizetem ki, amíg le nem veszi a kupakot az üvegről. Kérem, ne vegye bizalmatlanságnak. Amint nyúl a bontóval az üveg felé, én megígérem, hogy azonnal nyúlok a pénztárcám irányába. Megegyeztünk? -Meg uram! Parancsoljon!
Törölt felhasználó2018. 03. 20. 10:01
AZ EST MEDIA VAGYONKEZELŐNYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁGTÁJÉKOZTATÓJA CSŐDELJÁRÁSBEFEJEZÉSÉRŐLAz EST MEDIA VagyonkezelőNyilvánosanMűködőRészvénytársaság (1013Budapest, Várkert rakpart 17.fszt. 1., Cg.01-10-043483) ezúton tájékoztatja T. Befektetőit, hogy a Fővárosi Törvényszék mai napon a Cégközlönyben közzétette39.Cspk.5/2017/43. számú végzését, amellyela csődegyezséget jóváhagyta és a csődeljárást befejezetté nyilvánította.Budapest, 2018. március 20.______________________EST MEDIA Nyrt
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))