Most néztem hogy valamiért nem jelent meg a hozzászólásom. Azért a semmire két mínuszt kapni teljesítmény. Rövidre fogva:leférgezik a fórumtársainkat,erre a kedves topik gazda még igazat is ad Neki. Ez nem személyeskedés akkor mi??? No comment...
Így van pl én 4 éve nem gondoltam volna mikor napiztam 2.5 3.3 között, hogy lehet akár 30 ft is... Kíváncsi lennék, ha előremehetnénk ismét 4 évet hol lenne az aktuális árfolyam. Tény a cég megmenekül . Ezen kívül minden más bizonytalan. Tartani-kitartani :)
Szerdától a mai napig volt vagy 10 írásom ! :-) :-) Nem is fogok irkálni. SÉTÁLNI kifizetődőbb !!!! Röhej ! LÉPTEM. KI-KAPCS !!! LEHET VENNI,LEHET ELADNI. Mindenki azt csinál amit akar. Ja, és én a mai napra sem mondtam semmit szerda óta !! NEM IS FOGOK.
Természetesen. Én belátom, ha nincsen igazam és elnézést is kérek mindig. Kulcs az idő. Nincsen miért bocsánatot kérni, csak ne kérdezd meg mindig ugyanazt 10x, amit már korábban megtettél. :)
Lehetnek fenntartásaid, sőt, kell is a tőzsdézéshez. Sokan csak azért buknak, vagy ragadnak be, mert bár cselekednek és gondolkodnak is, csak a sorrend nem jó ;) Ha jó nő vagy, szerintem meghív sörözni 500 előtt is ;)
Nem írtam be, mert hülyeségekről nem vitázok. Annál hasznosabban is el tudom tölteni az időm :) Felfelé várom, sztorival. Amíg az nincs, nem lesz nagy boom. Ha csak meg nem spekázza valaki, bár szerintem nem merik, mert sok a papír.
Last, ha ez 1 éven belül 500 lesz, ígérem én bocsánatot fogok kérni. Bár nem vagyok se fel, se ledumáló. Azt is megígérem, ha a Nord bejön ott is bocsánatot kérek. De addig hagy legyenek fenntartásaim. Viszont, ha nem jön be, akkor Te hívsz meg sörözni, ok? :) :D
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))