Jó dolog ölelni kedves indián lány :)Sokaig es hosszasan szorítani :)Kedves emberektől kaptam 2 mínuszt :(Egy része igaz az a múlt, a másik meg, ha igaz lesz, hajnalig tartó indiántáncot járunk!:)
Számomra azért felettébb furcsa,hogy kihalt a fórum. Igaz,nincs hír,de még hétvégén is forrongás van itt most pedig senki. MINDENKI GONDOLKODIK !!!! :-) :-) Majd ajánlattételi időben,hogy ........................ :-) :-) Ebből is látszik,hogy legtöbben nem a vélemény nyilvánítás miatt vannak it. Pedig van miről beszélni,mert ez a tájékoztató ..............................................
Így vagyok és leszek én is, sőt ha lesz lehetőség elképzelhető még veszek is! Főleg ha látszik, hogy merre megy a hajó! Figyellek Titeket!! Figyeljünk egymásra, az utakon is! Szükséges a tolerancia, kiabálások helyett először üljünk le, akkor nem esünk akkorát!
Csillagos 5!Demokratikusan,egymást tiszteletben tartva, véleményszabadság .Lastd miatt végleg kitiltottak :( pedig csak a véleményem formáltam!Szerencsés eddig,sokat beültetett :(Estm a papír a papír, szorosan ölelem a 14 Ft -os átlagomon.Tavaly nyáron gyík voltam vásárolni a minimál áron. Econet stílus nem lesz, nagy dobásra készítik elő a felszállópályát!Jelszó: szorosan ölelni!
Igen, és szerintem ez a közlemény is inkább csak időhúzás vsz. Amíg minden a helyére kerül! Nem azt írta, hogy ez így lesz, mármint, hogy rv. - k helyett kp. - val rendeznék a "régi" befektetők követeléseit, hanem hogy megvizsgâlják annak lehetőségét! Lehet, hogy a mostani részvényesek ezt érzik és addig is amíg itt konszolidációs időszak van eladnak, mennek más alternatíva után nézni! Természetesen ez csak egy elképzelés!
Est Média