Kérdezd meg kgyn: Mi a szuper képessége? A válasz nagy valószínűséggel az lesz: ismerem a megfelelő embereket a megfelelő probléma / feladat megoldásához ;)
rendben a példa nagyon jó viszont itt leszek vevőnek ha már "beharaptam a csontot" na tényleg megyek, mielőtt ürügyet találnának a kitiltásomra sok szerencsét estesek:)
Már megbocsáss, nem kell venned neked sem ezt a részvenyt, ha nem bízol benne, de nem is kell idejönni a megjegyzéseiddel. Emlékszem rád 2 ft-nál is ezt csináltad! Tudod, fehér ember nem felejt!
Valeo, Woco, Conti, Electrolux..bejáratos vagyok én is mindegyikbe, van hol már az ukránok sem maradnak meg, de alapvetően mindenhol ott vannak. Ami viszont elgondolkoztató, hogy mindenhol esik vissza a termelés. Közel 180 ezer ember dolgozik az Automotive-ban, nagyon sok... "ebbű még baj lesz".
Ez mondjuk így nagyon szép példa! Le a kalappal. Emiatt vagyok amúgy én is pozitív mert pont ezt vélem mögötte mint raciot. Attól még nem szépségdijas megoldás de a ner az ner.. :)
Nem tudom, ki hogy van vele, de én nem látok semmi kivetnivalót abban, hogy ha - teszem azt - a szomszédom ért az autókhoz, vannak szerszámai is, és 1 forintért tud autót venni, amit kipofozva elad 200-ért, akkor én beszállhassak úgy, hogy 100-ért kapok tőle egy autót, amit szintén ő kipofoz nekem és eladhatom 200-ért. Még abban sem látnék kivetnivalót, hogy aki a vevőket hozza az autókra, az szintén 1 forintért kapjon autót a szomszédtól...
Ha érted amit írtam nem túl gyors. Sőt lassú. Mondom képzeld el. Bemesz a boltba. Kérsz 5 kiflit, 100 forint mondja az eladó. Majd még be se pakoltad a kis kosárlabda az utánad jövőnek ugyanolyan 5 kiflire azt mondja 78 fillér lesz. Kiakadnal?
Én sosem bíztam benne és abban sem, hogy korrekt volna. Utóbbit mondjuk bizonyította is százszor, nem véletlenül tart ott a cég most ahol, és nem véletlenül van ő is eltiltva. Bízom viszont a pénzéhes mohóságában, és abban is, hogy megvan a magához való esze, hogy a mai tőkepiaci viszonyokat kihasználva sok pénzt csináljon ebből a cégből. Emellett bízom az ő és a NER korruptságában is ahhoz, hogy egy ilyen potenciális aranybányát nem hagynak elkallódni. Ez persze a kicsik nélkül nem megy, nekik is muszály lesz leosztani valamit. Aki elég korán ébredt, az nem lehet már most sem elégedetlen, és ki tudja hol van még a vége. Azokat viszont sajnálom akik AV miatt szálltak be magasan és most leshetik egyelőre, hogy mire jutnak a NER-rel, ha egyáltalán bejön. Én bízom benne, hogy be fog, de lehet, hogy előtte még lesz egy nagy lejtmenet amit már tényleg kevesen bírnak majd ki. A régiek közül is már nem sokan maradtunk.
tényleg nem akarok tovább itt zavarni, mert felszólítottak takarodásra, de elgondolkodtató lehet a beírásom, hogy túl gyorsan rontják az árfolyamot elijesztően magam részéről nem fogok elijedni a kereskedésétől, de elképzelhető, sokan elállnak így a vételtől bár ha ez a cél......
Nem hinmém hogy teló lenne eszti meszti....nem hallottam ilyesmit mostanában sehol.minek is nehéz piac és van már böven hacsak nem felvásárlás...amúgy a voda itt van már pesten az 5gvel....nagyon nagy konkurencia.a kormány többször emlegette hogy digitalizálni kell a termelést mert nem elég hatékony...ezt tudjuk hogy eléggé levagyunk maradva.szvsz ez a jövő....jó estét mindenkinek :-)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A