Ebből annyit látok hogy 5 hónap múlva kell venni és 6 hónap múlva eladni addíg tologatás van , majd kidobják a lejárt ígéretet hogy 6 hónap után a felét eladhatják
A lényeg itt is ez. Felmerült egy spekulációs jelenség. Ennek a jelenségnek Mostmár konkrétan megnevezett személyei is kezdenek lenni. Papp Úr nem egy jóskapista, akit csak ugy "beapportálnak" egy 0-ás semmi cégbe. Nem véletlenül lett ő itt felmerülő személy. Komoly, tapasztalt, több területen is dörzsölt nem kis kapcsolatokkal rendelkező valakiről beszélünk az ő esetében. Olyan dologhoz kell ő ami komoly dolog. Teljesen felesleges találgatni. Hamarosan kiderül minden. Véleményem szerint aki ezzel a papírral tulajdonos, emiatt az egész spekulációs helyzett miatt az. :) Az indexes újságíró sem véletlenül írta meg hogy készülődik valami...
De vagyok itt is szvsz mind a kettő meg lesz töltve Est talán előbb viszont Nord olcsó mostani EST árfolyamhoz viszonyítva is még egy dupla, de sztem mindkettő jó lesz
megkérdeztem mert érdekel meg is jött a válasz: egy spekulációs jelenségről írt nem volt kérdése a cégvezetés felé ezért nem kérdezte a Fodort. Beszélt pár emberrel aki a közgyűlésen volt és Mészárost :) tőle értelemszerűen nem érkezett válasz
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A