Tehát ugy gondoljátok hogy a többi pontról nem is lesz szavazás(mert törlik), csak amire most javaslatot tettek? SZVSZ várnak valamire, hogy mire az sokminden lehet , valamilyen deal még nem jött létre, EP választásig ne kerüljön előtérbe valami újabb NER-es meggazdagodás...stb
Ez nem világos nekem, hogy mért. Az se nem levétel se nem korrekt, hogy nem beszélek róluk többet, csak azokról amihez kedvem van. Itt kell legyen valami törvényi útmutatás vagy kibúvó, de csak így simán nem megy szerintem.
Az Est Media igazgatóságában, vélhetően a tulajdonosi struktúrájában felbukkanhat Papp István.
Egykori kollégája Sagyibó Viktor pedig, ha
nagyon rövid ideig is, de a 4iG-nek is volt a vezetője. A posztról két
hét után családi okok miatt lemondott. A Microsoft éppen ekkor
újrarajzolta a hazai disztribúciós ezért sokan úgy értelmezték, hogy a
„családi ok” a hazai informatikai cégek népes családjaként értelmezhető
inkább.
Mindenesetre akkor Sagyibó Viktor és
Papp István is – hála a magyar államnak – puhára esett, előbbi
miniszteri biztos, utóbbi rövid ideig a Nemzeti Befektetési Ügynökség
(HIPA) elnökhelyettese lehetett. Hiába, ez egy nagyon kicsi ország.
A másik hírből pedig én azt olvasom ki, miszerint le lettek véve. "Ahogyan az már közzétételre került, a Társaság tárgyalásokat folytat olyan, tevékenységét a tőzsdére vinni kívánó potenciális befektetővel, akinek a Társaság tőkepiaci jelenléte komoly értéket hordoz. A Társaság a befektetőjelöltjei egyikével már igen előrehaladott tárgyalásokban áll. Az éves közgyűlés napirendjére ezen tárgyalásokra figyelemmel kerültek felvételre a 11-20. napirendi pontok, amelyek annak a lehetőségét kívánták megteremteni, hogy a befektető a Társaság irányítását átvehesse. Az Igazgatóság a tárgyalások jelenlegi állására figyelemmel a folytatólagos Közgyűlésen a 14., valamint a 17-20. napirendi pontok tárgyalására tesz javaslatot az alábbiak szerint."
Ne aggódj az is lesz boven pluszban!! Szerintem ez lesz a 2019 special summer edition by Ner Hogy lehet tovabb gazdagodni! Se az opimus se a konzumban nem gondoltak anno h mi lesz!!
Bár szerintem minden kgy napirendre felvett pontban szavazni kell, mert már mind el lett halasztva egyszer, ezért többször nem lehet. Aut nme tudom, hogy csak úgy simán le lehet-e őket venni a napirendről, erről valaki hozzáértőt kellene megkérdezni. Ha igen, akkor simán megteszik és majd egy rendkívülit összehívnak megint. Jó lenne persze ha nem ez történne és szavazni lhetne az új névről is pl.
Hát szvsz a befektetőre várunk és nem a Csabára (már az új IT-ra), ha az új nagy guru annyira tőzsdére sietne bekopogtatott volna másik 4 céghez ami befektetőre vár és már rég a tőzsdén lehetne. Tehát itt valami a másik oldalon nem stimmel, valami hatalmi játszmák mehetnek még a dologban, főleg ha NER-es a sztori! Nem biztos, hogy az EP-hez kötném a dolgot és nem várok hírt egyébként a kgy-n. Ma még kicsit csipegettem, de sajna rosszkor az eddig látottak alapján. Az árfolyamot pedig, ha itt akarják tartani, akkor itt is lesz! :)
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A