A Tpt. szerint nyilvános vételi ajánlatot kell tenni: - a huszonöt százalékot meghaladó mértékű befolyásszerzéshez, ha a befolyást szerző részvényesen kívül senki sem rendelkezik a szavazati jogok tíz százalékát meghaladó befolyással, vagy - a harminchárom százalékot meghaladó mértékű befolyásszerzéshez.
holnap este megint itt fogunk izgulni mint múltkor:) Remélem mostmár tényleg megtudunk valamit és nem a kgy pontok halasztásáról vagy visszavonásáról jön hír, bár ez az opció meredek lenne így nem is hiszem
Nem amatőr itt semmi, segítsük egymást! Engem is érdekelne, ki lett itt fejtve egyszer, de én már elfelejtettem. Signal2 és Vaculak ebben nagy szakértők pl. Irány Visegrád, sziasztok!
Sziasztok! Mindenkinek szép napot! Töltsétek kellemesen, vidáman a telót hagyjátok a töltőn és Ti is töltődjetek testileg, lelkileg. ... Pár napon belül olyan dolog fog történni, ami nagyon nagy jelentőséggel bír(hat) az életünkre. .... Aztán jöhet a majális...:DDD
Jó Reggelt! 2 nap múlva ilyenkor már többen húzzák a krokibőr csizmát és igyekeznek a közgyűlire. Remelem olyan megcsillanós amerikai vigyor lesz mindenkin! Szép Napot!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A