Ez a másik amin itt el kellene gondolkoznia pár embernek :DDD megnéztem pl a Konzumnál egy ekkor borítás -8% ot ütött volna az árfolyamon,a Cigről ne is beszéljünk.....
Tegnap óta vigyorgok azon, hogyan ötletelnek sokan, ki volt a pakk 138on. Akkor elárulom. 100k én voltam, 50k a többi 12. :))) nem pakkátadás, hanem valaki megunta, eladta, ennyi.
Ez rossz meglátás, van neki mondjuk 1 millió darabja és felezi a pakkját,így is szép mennyiség marad neki.arról nem beszélve hogy ha kell valamire a pénz akkor el kell adni belőle.Sokan nem gondolták hogy eddig húzódik.A szükség nagy úr....
Valóban, csak nem egy 1-1 vevőé volt, hanem sok kicsié akik ismét sokadszorra felgyűltek egy nagyobb vételi pakk fölé. 180 Ft óta ez már a sokadik több százezeres öntés.
Biztos hogy nem kamu. Csak itt páran el vannak tévedve mennyi idő egy cég felepitese. A mészáros ralik pedig teljesen szetromboltak a reális éves hozamelvarasokat is. 100% kell, 1 hónap alatt... Holott nem ez a normális... Évi 10-15%nak is illene örülni. Na akik nem ilyenek azok dobják. Talán jobb is :)
Azért én bízom benne még hogy B.Cs. és Vajna nem süllyedne ilyen mélyre, hogy egy tőzsdei Hackhez adják a nevüket, itt azért rajtuk kívül is sokan vannak több 100kval főleg akik régebb óta benne vannak nyílván vannak akik kezdik megunni a jelenlegi helyzetett, de nem gondolnám főleg azok után, hogy bejelentették a jövőbeni apportot, hogy ez egy átverés lenne.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A