Csak előtte felhuztak mint állat. Nem mondom hogy itt is ugyanaz lesz de akkor amiatt se aggódjunk ami most van az opiba mert nem tartunk meg ott.. Nagyon nem.
Akárhogy is, az látszik, hogy valami történik és az is nagyon jó hogy valami konkrétumon járatjuk az agyunkat és nem a napi árfolyamon vitatkozunk jobbhíjján :) ...
Annak örülök, hogy tapinthatóan épül valami, amiben részesek vagyunk, nem a holnapi 5-10 %nyerőmet nézem, hanem ahogy megépül majd egy most még Estmédia néven futó cég új "irodaháza"!
Lehet, hogy Kissigor a cégközlönyben látta. Az lehet , hgy frissebb mint az ecégjegyzék. Amúgy az látszik, hogy valami történt 11.21-én, székhely változás, ezzel együtt adószám változás és cégjegyzékszám változás, plusz alapító okirat változás, de a tulajdonos továbbra is a Globterm az e-cégjegyzék szeirnt.
Tárolt CégkivonatA Cg.03-09-131451 cégjegyzékszámú NEW FORM MÉDIA Korlátolt Felelősségű Társaság (1118 Budapest, Számadó utca 6. 2. em. 6.) cég 2018. november 25. napján hatályos adatai a következők:
Én nem annak, hogy esetleg most kihígulunk, mert az is meglehet, de ha a további fejlődéshez az kell, akkor legyen! Aki hosszú távú futó, annak ez csak egy küszöb, amit túl lehet élni egy kis rákészüléssel. Ezért kérdeztem Vaculaktól azt amit kérdeztem!
Természetesen válaszolok, hiszen Te is megtiszteltél a kérdéseddel. :-) Azt gondolom, h a ritmust nem tudjuk befolyásolni , de az út nagyobbik részét már megtettük. :-))
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A