Scs-vel egyet kell értenem. A pakk átadás szerintem sem jó magyarázat. Hogy moderálják-e az árfolyamot? Igen, mindenképpen! Megkérdeztük XXX-t a közgyűlésen - miközben a rv könyvet bíbeltük és a görgősávot basztattuk -, hogy miért csak 24,9 %-a van a parknak? :) Az volt rá a válasz, hogy nem akarnak kötelező vételi ajánlatot tenni! Valaki - mármint részvényes - válaszolta rá, hogy majd tesz az ú j tulaj! Válasz nem volt, csak mosolygás! Szerintem itt kell tartani, vagy esetleg még alacsonyabb áron az árfolyamot!
Kicsit viccesnek szántam, aztán mikor elküldtem, már megbántam.. Mindenki úgy dönt ahogy.. Sajnálom, nem akartam megbántani senkit.. Remélem legalább ezerig Nekem sem kell hozzányulnom...
minek iszgultok voltam ma egy másik városba egy josnőné aki nem is ismert aszt se tutda ki vagyok honan jötem beleborzongotam elmondot mindent rolam családomrol amikor a pénzöl volt szo aszt montda nem várt nagyob öszeget lát de akor hazudot mert én várom vagy lehet én kevesebet várok ö meg sokal nagyob öszeget lát kontrét öszeget nem tudot mondani de aszt láta hogy anyagi bisztonságot okoz nagyon hatása alat vagyok öszezavart postástol nem várok pénzt csak etöl a részvénytöl ja nem tudhata hogy van estem készen vagyok
Oké, de mond meg őszintén, ha valaki meg akar szabadulni 78k-tól, akkor miért így csinálja? Ha emmögött nincs valami szándék akkor az ég vilégon semmi értelme. Nem mondom, hogy pakkátadás mert nem tudom, de hogy az árfolyamot a 180 környékén tartja az biztos.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A