Ja, azért a 20% ezen az áron úgy 3Mrd. Az már nem kis összeg szerintem és nyilván jobb ha nem egyszerre kell bedobni ha mást is lehet vele közben csinálni. Nem tudom.
Bár nem tudom miért ne érné meg nekik olcsóbban is venni a piacon haverokon keresztül, majd egy időben (vagy folyamatosan) átadni, de mégis úgy érzem, hogy nem csak a hit tartja a papírt ezen a szinten. Hogy mi számít sok pénznek az meg relatív. :)
Nem szép amit néhány napja látok a könyvben.2-3 napja még kb.300k-val támasztották a 140-145-ös sávot,ez mára leredukálódott nagyjából a felére.Mintha tömnék a támasztókat.Mindenesetre év végéig felfele várom,fullon vagyok,rosszabb esetben kimaradok egy hullámból.
Igaz, ennek van praktikus értelme, hogy egyszerre megvenni mindet ahhoz túl sok pénz kéne. Mivel nincs nagy forgalom így szép lassan szintentartva is lehet csinálni. Lehet. De ha tényleg ez folyik a háttérben az elég illúzióromboló és ha túl sokáig csinálják akkor elfogy a türelem és mehetünk le a fenébe megint. Hacsak alulról is nem támasztják meg erre az esetre felkészülve.
Szerintem az Öreg van akkora arc és filmes szakember, hogy tudja, hogy azzal ütné a legnagyobbat, ha mikuláskor tenne egy nagy bejelentést. Persze ez csak megérzés.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A