100 Ft-ért kapta és kész. Én nem láttam az épületeket, de számításaim szerint csak a telek ér 170 /8519m2/ milliót plusz még az épületek, tehát simán ér 320 milliót, sőt többet is. Ha egy kicsit számltok akkor ti is rájöttök.
jonasjozsef, honnan tudod, mennyiért kapta a részvényeit az új tulaj?
Nem kötekedésképp, csak én nem látok erre utalást a közleményben.
Volt valahol egy értékbecslés, hogy amúgy mennyit ért az ingatlan, amit beapportáltak most névértéken 320 milliónyi részvénypakkért?
Valhol itt a lényeg!
A phylnél egyáltalán nem történt részvényhígítás, mert 3,232,920 db 100 Ft-os új névértékű részvényért kapott a cég Kácsor Ferenc úrtól egerben földterületeket és üzemi épületeket. Azért ez nem ugyanaz, mint a Humetnél. Egyértelmű, hogy Kácsor, mint új rlsztulaj bőven 100 felett akarja a részvényeit látni, hiszen ő annyiért kapta őket. És gondolom a phyl cégvezetése megígérte neki, hogy lez a részvényből haszna, hiszen akkor nem vonta volna bele a tulajdonait a phylaxiába.
Szerintetek ez u.a , mint a humet?
Hát szerintem nem, és még a héten 130 lesz a phyl.
Az "ingyenebédek" korszaka volt ez. Mostani millárdosaink, vezető politikusaink mind ekkor szedték össze az első néhány 10-100 millájukat. Őket kellene kérdezned, hogyan is csinálták. Szivesen storyznék, de inkább nem.
Én meg Phylaxiát jegyeztem annak idején 700 Ft-ért, csak fél napot kellett sorban állni.
Jól megis szívtam vele, mert még mindig van belőle, de higítottam 62-78-ig. most még ülök rajta.
Erősödő Phylaxia