macskát szoktak árulni is? az nem csak úgy van az ucán a ház előtt és megsajnálája az ember aztán pár év múlva átmegy rajta a kukáskocsi és minden kezdődik előlről.
mindent én sem tudhatok. vagy már Kubából írnék felnézve a szivar füstből mikor épp megérkezik az alig öltözött félvér pincérlány a rumommal. mindjárt elsírom magam.
Sajnos ez jónéhány EMBER szemében nem ilyen
egyszerű mint ahogy te gondolod.
A szőnyeg alá söpörve nem oldódig meg a nagy kérdés.
KI(k) és miért ??????????
Persze tudom,hogy semmi értelme írogatni ,ebben igazad van, de inkább kiírom magambol mint öngyilkos
legyek. Azért mégsem...............
Vagy netán csak akkor kezdenének VIZSGÁLÓDNI
ha valaki öngyílkos lenne a sok furcsaság miatt
ami az elmúlt 3 év alatt történt a cégnél ???????
Igen tudjuk,mint ugye tudjuk ,hogy bizonyos helyen is azt mondjá,hogy amig nem folyik a vér addig tehetetlenek.
Úgy látszik itt is csak akkor lesz változás ha
valaki nem bírja tovább és árt önmagának.
Igen is ,hogy komoly ez ami a cégnél folyik és NEHÉZ
sok embernek feldolgozni.
Szóval ez már nem vicces , amit megcsináltak a befektetőkkel.
Az kérdő jeles mondat,hogy én szemét állat voltam a vuduval.
Persze a szerencsétlen ember minden helyzetben mocsadék, a pénzes ,öltönyös személyek ( NEM emberek) minden helyzetben kifogástalanok a társadalom szemében.
Hát én nem az öltöny alapján ítélkezem.
Épp ma szólított meg egy ismerősöm az utcán hogy
adjak neki kölcsön 200ft. Na ez az ember néhány éve
JÓ körülmények közt élt,de tavaly lebénult bizonyos szinten.
NEM minden a pénz !!!!!!!!!!!!!!!!
Üzenem a téyezőnek és most lehet engem újra utálni,mert én vagyok az állat.
Ja és a lényeg,hogy ez a személy még ilyen helyzetben sem tagadta meg önmagát,met kölcsön kért pedig tudta hogy nem adja vissza.
Még most sem tanult az életből.
Otthagytam ,de őszintén mondom,hogy az utca túloldaláról vissza mentem.
NEM tudom miért ????????????
Vagy mégis ??????????
Nekem nem csak a pénz számít??????
Igen , EMBERKÉNT akarok élni ,és fogok is.
Ismerek jónéhány phyl "BEFEKTETŐT " akik nagyon jó EMBEREK és nem ezt érdemelnék az élettől amit
a phyl körül tevékenykedő emberek csinálnak.
Igazán nehéz helyzetbe kerültek azért,mert vannak személyek akik cégek és a tőzsde közelébe tevékenykednek de a legnagyobb jószándékkal sem lehet rájuk mondani hogy emberből vannak.
Én egy szemét állat voltam a vuduval kapcsolatban.
ŐK mennyivel különbek akik ezt megcsinálhatják egy céggel és így viselkedhetnek egy tőzsdén kereskedhető
papírral ????????????
Akkor én vagyok a patkány !!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok jó embert küldtek padlóra minden téren.
Egyre kevesebbet írok,mert feldogozhatatlan ez a folyamat ami ennél a cégnél megy.
Örülök,hogy beláttam 4 év után :-( ,hogy el kell felejteni.
Kb felét 2 hete eladtam jó néhány millió realizál veszteséggel.
Én megérdemeltem,mert hülye vagyok.
DE a családom miért, kinek ártott ?????????
És a tényezők családja miért különb ????????
Nekik miért jár jobb élet ??????????
Csak azt nem tudja senki, mitől emelkedhetne. mi lenne az, ami ezt okozhatná. mivel ilyen dolog, esemény nem ismert, és nem is várható, így a közeli (és távoli) jövőben 99%-ban kizárt az emelkedés. 90 is messze van, Kenyeres 130 meg 180-as szintje meg majd akkor lesz elérhető, mikor a Nasa vagy a kínaiak sikeres Mars-utazást hajtanak végre.
Ma is alig 900.000 ft a forgalom, a pénteki pánikban sem volt igazán se eladó, se vevő. Ez egy stabil, elsüllyedt papír, senkinek nem kell, csak mi beragadtak adjuk-vesszük.
ez sem kizárt,bármi megtörténhet,de a tőzsdén általában a legváratlanabb dolgok szoktak.
ha a phylaxia árfolyama tovább esne senkinek nem lenne meglepő.............................
kedves katika:)))teljesen más az elvárársunk-e papírtól.63-ft az átlagáram én 80-90 ft-nál valószínűleg adom az összeset,mert nekem ott már nagy hozamom lenne.én ilyen mértékű rally-ról beszélek mikor írok.mindenkinek a hozzászólását a saját bekerülési árfolyamához kell nézni.tehát ha én rally-t írok akkor ehhez viszonyítok.tudom,ti sokan névértékről vagytok ami,igencsak messze van.
Napizni sosem szoktam, mert nem szeretek idegeskedni, ezzel egyszer akartam, de mire befejeztem a teniszt, és bekapcsoltam a gépet 63ft-ról 50-re estt 2 perc alatt, pedig 59ft-on akartam visszavenni, és 50-en tudtam volna, most 12000db-bal lenne több, 41ft lenne az átlagom, 700000ft-os bukta volt, de már nem idegesit, mert lessz még jobb alkalom is
A 35 darabjaidhoz mind hozzájön a 200 Ft brokidíj, akárhányszor veszed, hiába veszel aznap 20000-et...
Lehet, hogy nem is vagy olyan nyereséges, mint gondolod??
:
Erősödő Phylaxia