:)
Nem lehet könnyű a lelkének elviselni,amihez nevét adta a kedvenc cégével kapcsolatban.
Törölt felhasználó2010. 10. 08. 12:27
Megkérlek benneteket hogy , amennyiben van lehetőségetek akkor segítsetek a vörösiszap károsultakon, ezt könnyen meg is tehetitek ; csak az ISZAP szót kell elküldenetek a 1749-re és máris 200 forinttal megsegítettétek ezeket a szerencsétlen embereket.Akinek jól megy mostanában a börze az küldhet többet is.Soros Gyuri Pl.:100 Millio dollárt küldött.
Nektek csak egy sms-t kell küldeni
Köszönet : Kolontár és Devecser lakói nevében.
Tudod én nagyon megértelek. Tökéletesen igazad is van a morális ítéletedben. De én ezzel a résszel túl sokat nem foglalkozom. Nem azért mert cinikus vagyok (bár ez sem kizárt), hanem azért mert közgazdászként szinte ezt tartom az üzleti élet "természetes" közegének. Végtelenségig lehetne sorolni a "szebbnél szebb" példákat. Csak felbosszantanánk magunkat.
Helyette inkább igyekszem megfejteni a folyamatokat. Csak úgy van egyáltalán elvi esély a nyereségre, ha ebbe a "szemétségbe", ill. ennek logikájába megpróbálunk beleilleszkedni. Ha jól látom, neked elment a kedved még a tőzsdétől is. Megértem és szurkolok, hogy száraz lábbal kikecmeregj. Én egy elvetemült vagyok, mert még élvezem is. Pedig nem állok jelenleg túl jól ebben a papírban, (68-as vagyok) mégis teljes az ehhez kapcsolódó lelki nyugalmam.
Szerintem a 180 napos, de nem számít, mert közel egyforma, az a baj, hogy mi minden nap várjuk a csodát, de a tényezők tudatosan, akár évekre előre kidolgozott stratégia szerint kereskednek, pláne az ilyen kisebb egy- két szereplős cégeknél, nyilván egy MOL- nál sok tényező van és annak nehezebb irányítani az árfolyaát....
Erősödő Phylaxia