50ft-nál elvileg 175ft, ha valos lenne akkor ennél nem lehetne értelme magasabb árat várni, ha pletyka, akkor elindulhat az árfolyam a 100-felé, és akár tízszer cáfolhatják, majd felvetik a pletykát, és mivel a híreket ők irányitják, meg pár újságíró, kiválóan lehet majd vele keresni nagy napi forgalom mellett....
Szia, nem akarlak bántani, de ilyen konkrét remélt árfolyam jelzéseket csak akkor irjatok, ha valami valós tény van mögötte, pl valaki ott dolgozik.....Én is nagyon várom az emelkedést és veszem folyamatosan, de a 180 napos átlagát még sosem lépte át záróban, ami még jelenleg is heti 1 ft-ot csökken /55,5ft/, és ezt még egy hónapig játszhatják és akár 50ft lehet, nekem továbbra is az a feltételezésem, hogy a legutobbi rádiós műsor több igazságot tartalmazott, ami lassan beigazolódik, és akkor mondhatják mi szóltunk előre.....
A hitelmentesség hír megvolt, az olasz tőrzskönyv őszre volt ígérve, még van idő, és az átlagár letörésnek csak felvásárlá esetén van értelme, 50ft-nál már messze névérték alatt lehetséges, de pletyka szintjén szinte biztos, hogy fel fog vetődni, pláne most, amikor más cégeknél is ez a divat......
részemről biztos, hogy a b***d**s életben soha egy kumma darabot sem (én 2006-2007-ben bevásároltam :( )
Mint ahogy az is ugyanolyan biztos, hogy nem adom el amíg legalább 0 nem lesz (mármint az eredményem :)))
Jó, jó, sok mindenben igazad van, csak nehogy a nagy önvizsgálat és szembenézés eredményeként eladja a részvényeit most (Phylaxia). Mert az újabb hiba lenne, talán nagyobb, mint az összes eddigi. Szerencsére nem olyannak ismerem.
Nézd Elcamino, nem akarlak bántani, de azt gondolom, hogy neked is le kell vonnod saját magaddal szemben a következtetéseket. Lehet, hogy geci a Phyl, meg geci a Humet. De, hogy te mint tőzsdés HIBÁZTÁL, többször és nagyokat, az is biztos. Amíg ezt magaddal szemben nem tisztázod, addig nem jutsz előre. Vagy megpróbálsz tanulni a hibáidból, vagy végső esetben az is leszűrhető, hogy nem való neked a tőzsde.
Nem írom le, mert már megtettem korábban, hogy milyen hibákat követtél el, de az, hogy minden megtakarításodat betetted Phylbe, meg Humetbe és évek óta (végignézve a gazdaságtörténelem 80 éve legnagyobb válságát is), na ez önmagában beszédes.
És kérlek, ezúttal ne rám neheztelj, mert ezt leírom neked. Tiszta szándékból teszem. Egyszerűen saját magad miatt, a hibádból tanulnod kell. És ennek első lépése a hiba fel- és elismerése.
Erősödő Phylaxia