3 évvel ezelőtt csak a CEVA per volt terítéken, azért ezt ne hagyjuk figyelmen kívül. TA alapon persze lehet mondani, de itt a pszihónak nagyobb jelentősége van. ott volt a 21 mint duplaalj, volt jelentősége?nem, csak annyi, hogy 1 nappal később jött a 20 forintos árfolyam...
Hát kb., de szinte mindegy, mert annyira érdektelenné váltak a befektetők, hogy fölfelé semmi erő nincs benne. Így bármilyen vétel értelmetlen. Akkor meg mindegy a célár lefele. Szegény phyla...
Válasz 'kpista' üzenetére (#85)
A vélemények nagyon megoszlanak.
Ember legyen a talpán aki itt eligazodik! Van itt károgó-nem is egy-, van itt optimista nem is egy.Ahogy érzed, szvsz.
Én némiképp optimistán figyelem az eseményeket.
Nem tudom elhinni, hogy eshet még tovább, ez is hihetetlen.
Szép napot!
Budfox, javaslom, hogy a számolást ne itt a fórumon végezd....ha akarod vezetni a statisztikát, küldjék neked privátban.egyrészt pókerezni sem nyílt lapokkal játszik az ember, másrészt meg nem biztos, hogy fedi a valóságot. pl. még az én részem sincs benne.
Nyugtázd légyszi', ha vetted Lilia! Nem szeretném, ha kérdés maradna benned ezügyben. A termékpaletta kissé szélesebb, mint a majdem tulaj Humeté. :DDD
Üdv Fox! Jegyezd halkan a darabszámokat. Igazuk van azoknak, hogy ne az asztalra terített lapokkal pókerezzünk!
Tényleg mentem, gépet kapcsoltam, sziasztok.
Lilia! Az azért tévedés, hogy nem lehet tudni, hogy a Phyla mit gyárt. spqr kérdése az volt, hogy mit gyárt Bábolnán? Itt vannak a Phyla által gyártott gyógyszerek, de a többi termék is megtalálható a baloldali fastruktúrában. link
Aki akarja kérdezze meg tételesen, hogy mit gyártanak Tamásiban és mit Bábolnán. Nekem mennem kell, üdv! (már így is csúszok, mint állat)
spqr! Ha tényleg érdekel, küldd el a kérdésed és aztán oszd meg velünk is! Akkor látom, hogy érdekel. Dolgozom itt, mint a güzü, levelezni nem fogok helyetted.
Erősödő Phylaxia