nagyon sok ember volt aki meglátta a kínálkozó lehetőséget.
ilyen volt BUDFOX is.
de most ezzel nem azt akarom mondani hogy a cég nem csődölhet be,mert bármelyik becsődölhet (még az is amiben éppen benne vagy)
hanem inkább arra kell figyelni hogy a kínálkozó lehetőséget el ne halasszuk.
persze a jó humor elkerülhetetlen a hosszútávú befektetök köreiben.
Koi - engem is idézhetnél a Genesis topikból..mert tavaly amikor 1050 körül tengődött, én mindenkit vásárlásra buzdítottam, és kitartásra..és lám, meglett a szép haszon. :-)))
"„Az akarati cselekedet abban különbözik a nem-akarati spontaneitástól, hogy ez utóbbi az indokoknak a cselekedet puszta projektumán keresztül történő tisztán nem-tükrözött tudata. Az indíték pedig a nem tükrözött cselekedetben nem tárgy önmaga számára, hanem egyszerű, nem pozicionális maga-tudat. Ezzel szemben az akarati cselekedet szerkezete a tükröző tudat jelenlétét követeli meg, amely kvázi-tárgyként ragadja meg az indítékot vagy pedig mint pszichikai tárgyat intencionálja a tükrözött tudaton keresztül. Az indok tőle mintegy el van választva, mert az indokot a tükrözőtt tudat közvetítésével ragadja meg.”"
"Novotrade egyre szebb! :-) - 2006.09.13. 19:46
Nem várok 400Ft ig, kihúzom holnap 1200Ft -ig és belenyomom az összes pénzem... Király a Novo! Ezt a dumát jobban szereted? Kit érdekel a napelems üzlet, a lényeg az, hogy egy jó dumával kihúzassák a részvényeket, majd a " Híthű Novo-sokk nyakába borítják a részvényeket. Imádom az ilyen sztorit...
gog123"
"Novotrade egyre szebb! :-) - 2006.09.13. 19:42
Akkor csak várj 400-ig, euróban lehet meg is fogod kapni néhány év múlva. Nézz utánna, hogy németországban milyen házakra adnak mostmár csak építési engedélyeket!!! A Novo-ban nem kis üzlet van!!
mary_m"
Törölt felhasználó2008. 05. 30. 16:46
Mummy!
Szerintem meg igenis történt ma valami.
Kiderült,hogy mégsincs senki aki gyüjtögeti.
Félek,hogy úgy beragadunk mint annak idején a Rába.Két évig volt névérték alatt 600-800 forintos sávban.
A Phylaxia a KEG-es beruházások 1-2 évig még biztosan veszteséges lesz.
Úgyhogy valszeg jó darabig ülhetünk rajta.
Erősödő Phylaxia