100%, hogy nem adom el, ha eddig nem adtam....kivárom a végét, a pénz nem kell, különben is NYESZ-en van, ott elvből nem csinálok veszteséget....ez egy nagy kockázatú "vállalkozás"...
Nekem nem bukó. Én a negyedelás előtt vettem 4 ft-on. Ebből könnyedén kiszámítható, hogy 1 ft-ról van az összes. Az sem baj, ha lemegy nullára, az csak 1 forint veszteség.
Ez attól függ ki meddig bírja cérnával. A türelmi határ mindenkinél más. Aki tartja, vagy estleg még vesz is, nagyot kaszálhat. A kérdés: mennyi van már biztos kezekben, olyannál aki 10 Ft-on sem adja el.
Hasonlóan itélem meg én is a helyzetet. Akik ezt csinálják azokat nem szidni tanulni. Ha most valaki úgy ad el, hogy nem kell neki a pénz az véleményem szerint nagy butaságot csinál.
A próféta szóljon belőletek,hogy nem lesz 20 alatt,mert a 16-on állót kivéve színte üres a könyv,ha ott elindul a buli,akkor a nagy rallynk előtt limites zúgás lesz lefelé.Azt hiszem,hogy az OTP-t,MOL-t, Ricsit,Telekomot leszámítva színte minden részvényben benne van ez valamilyen formában a mi tőzsdénken!Elég elszomorító...
Itt már szerintem nem tudnak nagyon nagy tételeket eladni...
Menekülni nem itt menekültek volna!!!!
Viszont, ha egyszer megfordul, ebből k...a nagy emelkedés lesz!!!
Aki 20-on 944k-ra vár, annak pl. itt a lehetőség. De várhatunk a 4 ft-ra is. (ajánlatom nem tekinthető felhívásra egy keringőre, a vásárlást mindenki csak saját felelőségére veheti igénybe.)
Ez bizony igaz!Semmi kockázat nincs abban,ha betolnak pár 100 ezer darabszámot arra a színtre mindíg ahol kiürül a vételi kedv,így szépen lejjebbtornásszák az árfolyamot úgy,hogy alig fogyott a részvényeikből,és aztán 1-2 forintal olcsóbban vehetnek.Már ha valóban ez folyik,és nem csak szimplán szabadulni akarnak minnél hamarabb viszonylag kevés bukóval...
Erősödő Phylaxia