Először legyen eredmény! Majd utána emelkedik az árfolyam, mert akkor kevesebb eladó és több vevő lesz!
Egy veszteséges cégbe, csökkenő árfolyamnál nem lesz kisbefektető sem, nem hogy nagy!
A cég pedig folyamatosan újabb és újabb tescós áron kibocsájtott részvényekekkel fizet mindenért! Ami előbb utóbb a piacra kerül!
Mummy!
Értsd már meg, itt a cég eredményessége már nem segít. Semmilyen hír, eredmény nem tudja elmozdítani az árat. Itt minden a részvényeseken múlik. Ha hetekig nem adják, akkor majd emelkedik. Hiába lesz nyereséges a cég, ha eladják nem fog emelkedni. Márpedig eladja, ha a nyereségesség hatására nem emelkedik azonnal.
na ez az ami aggaszt, hogy nagybüfi lesz-e?
mert mitől kéne lennie?
keresik, keresik?
az nekünk nem elég, meg is kéne találni
és talán előbb kellett volna találni, utána előjönni a nagy elképzelésekkel
mert így vagy lesz, vagy nem lesz
Ez az ami több éve nincs buxi! Sőőőőt az elmúlt évre nulla eredményt ígért TP! Ehelyett magasabb lett a veszteség mint az előző évben! Akkor amikor a befektetők több száz milliót tettek a cégbe! És hivatkozásul az "istáló" felújítást hozta fel! Amire ezen a tavaszon húznak egy szintet, ahol a labor lesz! Most kíváncsi lennék hogy áll ez a "szint felhúzás"!
Az igazsághoz az is hozzá tartozik,hogy ezt 1 cseppet benéztük........,tem.
Korán szálltunk,tam be.
De ha az ember előre tudja,hogy el fog esni,elötte leül:))
A károgók nagy része nem véletlenül van itt. Venni szeretnének, minnél olcsóbban. Észre lehet venni régebbi fikázóknak (esetleg új nicken) hogy megváltozott a véleménye. Ők már bevásároltak. Mások még olcsóbban szeretnének venni. Őket megértem. Nem értem viszont a tulajdonosok (akik már nem akarnak vagy tudnak venni) fikázását. Talán a cég vezetőire akarnak hatni, de meg kell érteni, ők már ebben a helyzetben nem tudják befolyásolni az árat.
Kata!
Nagyspeki az van, ezt tapasztaljuk minden nap, csak figyelni kell a kereskedést. Nagybüfi lesz-e, nem tudom, de anélkül még hetekig, hónapokik itt vagy lejjebb leszünk. Amíg a speki látja, hogy olcsóbban is kap nem vesz drágábban.
Erősödő Phylaxia