Koi, most meg biznak abban, hogy egy vadidegen ember atveszi tobbert (penzt tesz a zsebukbe) a jegyzet papirokat. Azert tartjak meg egy darabig. Viszont aki raul az nem forumozik... :-)
Merenyi ! nem csodálkozom h csicóra nem áll fel...
de technikai alapon minden lehetséges, ha a két bollingerje közé kerülsz, lehet hogy meghaladod a kétszáznapos átlagot :)))
egyébként lehet, hogy deriválja és RSI-nek nézi:::
KOI ! Bábolna óta közismert, hogy néhány napja a feleségem a phyla dolgozója volt már,
itt is megírtam, hogy ebben a korban magam nem vállalnék MUNKAVISZONYT !
a feleségem, aki diplomás, az új felállásban - nem csúcsmenedzserként - belépett a Phylaxiához..Bábolnán mindketten jelen voltunk és többeknek személyesen bemutattam, természetesen ő a kollégái között tartózkodott leginkább, de én is az ő asztaluknál falatoztam...
Azt is leírtam, hogy a fantáziáláshoz képest minden fordítva történt: a KÖZGYŰLÉSEK AKTIV RÉSZTVEVŐJE VOLTAM, meghallgattak a részvényesek is...
A FÓRUMOK AKTÍV RÉSZTVEVŐJE VOLTAM és vagyok, elemzéseimet mindenki olvashatta...
EZEK UTÁN(!) miért ne kérhetett volna fel a Phylaxia menedzsmentje...
DE MINDEN NYILVÁNOS MEGNYILATKOZÁSOM A TP ÁLTAL HIVATALOSAN BEJELENTETT ADATOK ELEMZÉSÉRE ÉS KOMMENTÁLÁSÁRA IRÁNYULT ÉS AZON ALAPULT..
Darabban alattatok vagyok.
Nem is az a fontos, mármint a darab, hanem, ahogy én írtam, hanem hogy hányon vett hány százalékot, de nem rőltetem, csak mondom, buli, amikor az ember látja emelkedni és akkor a sajátjával együtt örül, hogy basszus Mummy, na, Neked is már oké a portfóliód 100%-ban, olyan 42 körül
Erősödő Phylaxia