Szerintem hülye lennél csak úgy megérteni őket. Fordított esetben pedig rád verik a bünti kamatot.
Mélységesen felháborít engem is a történet, tökéletesen megértelek!!!
Gondolom az Erstéseknek més nincs, szokás szerint szidják (vagy szívják) a brokit.
Majd elengednek 1 napi számlavezetési díjat, igaz buknak több száz k-t. MEGÉRDEMLIK!!!
:-DDDDDDDDDD
Nem lennék meglepve, hisz sok megijesztett, remegökezü és türelmét vesztett ember odaadta neki olcsón.
Sajnos.
De legalább így én is kaptam annyit, amennyit akartam.
A Phylaxia részvényeket már tegnapi értéknappal jóváírta a KELER Zrt. Társaságunk központi számláján, azonban a Phylaxia Pharma Nyrt. nem küldte meg időben a részvényesek listáját.
Tájékoztatjuk, hogy a részvények leosztása már folyamatban van, így mai nappal meg fognak jelenni az érintett számlákon!
nem tudom procent, olyan hülye vagyok a joghoz, hoyg nagyon , de meg kívánom keresni azt a zembert aki ért hozáá, ha ő azt mondja, hoyg ez ellen semmit nem tehet az ügyfél vagy a befektető, csak szívja a fogát, akkor tényleg nem tudok mit tenni
ha tudom hogy ez lesz akkor veszek inkább otp t!
de annyira mondták itt a nagy szakértök ,hogy igy be fog esni ,meg ugy befog esni!
tudtam én hogy csak a szájuk nagy!
Nem lesz ma értékelhető mennyiség 24-en az biztos, mert akkor tényleg lehetne pert indítani az elmaradt haszon miatt, de így csak a vagyon feletti rendelkezés akadályoztatása miatt, annak meg mi haszna van?
Erősödő Phylaxia