Mondom, hogy kezdödhet, még be lehet szállni! :-)))))
Törölt felhasználó2007. 11. 30. 14:06
érdekelne mások phylás portfóliója, persze semmi közöm hozzá, így csak olyanok vegyenek részt ebben, akik olyanok, mint én, nem titkolóznak, megmutatják phylarészvényeiket. Db-ot nem kell írni, így megmarad a vagyoni helyzetünk titkossága, viszont, ahogy én, százalékban és ennyiér... jó lenne.
Nem csak érdeklődésez , hanem egyfajta közös érdek, jóakarás részemről, amin keresztül együttérezhetünk és örülhetünk az áremelkedés láttán, hogy most legalább Lui, Rapi, 2222 is pluszban van már...
levelet kaptam az equitastól, miután sérelmeztem, hogy egyes equitas ügyfelek a kereskedés előtt megkapták már részvényeiket, még mások (köztük én) csak a kereskedést követően 10 óra körül.
A válasz rövid és tömör volt, tájékoztattak, hogy megkaptam a részvényeket (tehát kussoljak).
Számomra úgy tűnik, a KBC Equitas-nál teljesen normális, hogy egyes ügyfelek előbb jutnak részvényeikhez, míg más ügyfelek a tőzsdei kereskedés megindulását követően 1 óra múlva esetleg még később.
Érdemi válasz hiányában hétfőn a felügyeleti szervükhöz fordulok.
Szinte nem történt semmi, a kis forgalomnövekedésen kívül, három hónap várakozás után nincs értelme kiszorni, ha mégis van, aki adja biztos komoly oka van rá, normál esetben értelmetlen lenne kiszorni. A remegő kezüek meg nem komoly befektetők!
Akkor a cég dobhatna valami hivatalos infot is ha enyire szilárdan és eltökélten végigviszi az akviziciókat a phyla menedzsmentje akár változhat is. A Mikulás tudtomal máskép látja a fejlödést mint TP más irányba menne két dudás nem fér el egy csárdába bár én TP sem féltem.
Erősödő Phylaxia