"A tzsdei bevezetés („Bevezetés”) során senki sem jogosult a jelen Tájékoztatóban szerepl, a
Társaságra vagy a Bevezetésre vonatkozó adatokon kívül más információkat vagy adatokat
szolgáltatni. Jelen Tájékoztatóban nem szerepl adatok a Társaságtól származó megersítés
nélkül nem tekinthetk hitelesnek. A befektetni szándékozóknak figyelembe kell venniük, hogy
a Társaság ügyeiben a Tájékoztató közzététele után változások következhetnek be. Jelen
Tájékoztató közzététele és a részvényekkel való tzsdei kereskedés megkezdése közötti idszak
alatt esetlegesen bekövetkez, a Társaság mködését és megítélését érdemben befolyásoló
lényeges változások esetén a Társaság a Tpt. 32 §-ának megfelelen kezdeményezi a Tájékoztató
kiegészítését és azt a Tájékoztatóval megegyez módon közzéteszi. A Tájékoztatót olyan
személyek, akik erre nem jogosultak, üzleti ajánlatként nem használhatják fel."
És mind ezt, hetes elemzésben írja. Hát minden esetre, nem semmi! De melyik rész ebben az elemzés? De ilyet még ratyman sem tudott, így ott a pont! :o))))
"PHYLAXIA heti Egy igazi csemege. Most 28-on van, itt van több támasz is. Elsőnek itt az 50%-os fibo, aztán a kitörési pont is 28 volt, szóval itt lehetne egy kis csata. Aztán 25 a következő támasz. 15-ről indult anno, simán belefér…."
Ki kell tartani az adott sorban, néha nem csak akkor indul meg, ha átállsz a másikba. Tapasztalat! Én is sokáig azt hittem, hogy legtöbbször rossz sorba álltam. Persze előfordult, de néha csak türelmetlen voltam. Persze, ha ilyenkor átálltam a másikba és ahonnan eljöttem, ott a mögöttem lévő előttem végzett, az rosszabbul esett, mintha egy sort végigállva került volna rám sokára a sor.
...és tudod mi a "fura". Eddig még mindig sorra kerültem!
:o)
Jó éjt!
amúgy ez nem olyan könnyű megoldani, mikor sorok vannak mindig a rossz sort választom de ha tudják hogy rossz sort választok és megkérdezik hogy melyikbe álljunk hogy ne oda álljunk akkor tuti hogy az a jó sor, szal ez a probléma:P
Erősödő Phylaxia