Érdekelne konkrétan, hogy miben érzed úgy, hogy Sly-nek volt igaza a vitáitokban. Miben volt idáig helytelen a véleményed? Ha lehet inkább a jövő héten váltsunk szót róla. (Ma már lassan elkezdem az ünnepeket.)
köszönöm
látod, hogy mennyivel jobb érzés, leesett a kő a szívedről, nem nyomaszt, még akkor sem, ha bukó volt
túl kell lépni, fel kell dolgozni, mert felemészt
soha semmiről nem lehet lemaradni..., tudom, sokszor írtam már...
holnap-holnapután e-starban már csapkodásra számítok
támasz 400, 380 (esetleg 420) egyelőre
sok függ a következő 2 naptól, meglátjuk majd
öszinte leszek hozzád,mindig is tudtam,hogy igazad van,azért is voltam ideges,mikor vitáztunk.
ha esetleg meginditják a phyl-t is ,miért is nem vehetném meg akár,35-36 ft on:)))
am
úgy,köszi mindenkinek,de az e star nincs még lefutva,lesznek ott még izgalmak,gondolok itt a holnapi napra.
figyeld meg nem jön vissza ..megérzi az izét hogy tud keresni pénzt is nem a csodát várni...
megkérdezném tőle ha realizálná ma az eszart akkor mennyi bukót hozott vissza a phylből..pár nap alatt:)
szia tris.figyelem,de jelenleg nincs phylaxiám.nem tudtam kihagyni az e star limites esését,és 300 pár ft on átmentem oda.hátha keresek valamit,jelen pillanatban nagyon izgalmas,de a szemem itt is van néha.
Sziasztok!
A 13:04:50-kor 2 db-ot jegyzőt, 31Ft/db áron történt, a Tőzsdefelügyelet nevében bírságolnám 10 millió Ft-ra.
A brókercéget aki a megbízást betette 100 millióra.
Valószínűleg nem lenne több ilyen piacbefolyásoló kötés!
:)
A nagyok így csinálják a cég eltüntetést: link
A cég nevét helyettesítsétek a Phyl-re a kortárs művészek alkotásait meg az apportokra!
És készen is vagyunk!
:)
Erősödő Phylaxia