Szia te lúzer!
Hát még mindig nem adtad el!?
Ekkora szerencsecsomagot mint te édesapám..
A vak is látja, hogy ennek vége van mint a botnak, máshol simán visszakereshetnéd.
Legyen helyén a tököd édes fiam!
Ha már oylan balfék voltál, hogy elhitted tp-ék beetetését.
Hidd el nagy megkönnyebbülés lesz ha eladod, a maradékot meg még el is ihatod egy talponállóban:D
Elkaminyo, 1 hete nem írt senki. Minek tőrted meg a csendet? Add el, ez a papír megdöglött, hamarosan sok követi még. Jövőre kitakarítják a bétet a szeméttől
Egyetértek.
Egyébként tegnapi felvétel volt és az öntömjénezéstől kifodúlt a gyomrom.A Velvet Kft. a csoda fegyvere. Ha jól emlékszem tízmilliárd körüli árbevétellel,fele gyógyszer,fele állat eledel.
A kérdés,hogy a szabad rablás után jutnek-e morzsák az árfolyam karbantartásra,vagy az új vezetés folytatja a bejáratott utat és az árfolyam továbbra sem szempont?!
Hááát, itt Fehérváron ezt kicsinykét másképp értelmezzük!!
( mikori felvétel volt? nem 10 évvel ezelőtti?? :O)
Bekerült a 100-ba, de csak úgy nem fog tudni ott maradni. Unokákkal nem tartják benn a 100-ba.
( tudod: csak az első millió eredetét ne kérdezzétek!!!)
Oké, megnézem.
:)
De mi a f..nak nekünk a kályhás cég???
Oké, tudom próbálkozni kell, menekülni előre!
De pont erre???
( ugyanezt mondtam a zépítős meg a gumis cégeknél--- a phyl profilja nem ez!!! tudom merjünk nagyok lenni= én már nem merek, csak semmi lenni)
Nem gratuláltál,hanem oltárira fel voltál háborodva,hogy milyen eljárás ez.
Hát így visszanézve inkább tört volna le a kezem amikor betettem a pénzem.
Na de okos ember más kárán tanúl, és itt az okos Dr Móré és csapata volt :)
Bejelentette,hogy Ő már a holdingból kiszált és a családjának él,gyerekeket akar.
Ja és a pláne, hogy bekerűlt Magyarország leggazdagabb 100 emberébe.
Éljen ez aztán a siker.
Mások kihasználásával. :(
Elmesélte élete történetét, a Székesfehérvári állatkórház felvirágoztatésát,meg az állat eledel és gyógyszer forgalmazásban elért csodás eredményeit.
Csak arról nem beszélt,hogy a Phylben mi történt,meg hogy kiknek a pénzén gründolta a pénzt.
Erősödő Phylaxia