Pontosan :)No para,ez a kis forduló várható volt (igaz egy százassal feljebbről vártam 18.700-800-ról).... ennyi korrekció bőven belefér, sőt a 17k-ig továbbra is erős up trendet mutat:) a jó papírok korrekcióit kötelező megvenni....
A bankadóból adódó sentiment az OTP-n vezérletével mélybe húzza mindegyik papírt. Ez így van rendjén.. link
pont így müxik, te befosol 1 ilyen naptól, és mire elmúlik, a piac már elment melletted...aztán észbe kapsz, beszállsz realtíve magasan és hopp, kezdődik minden elölről...:)
inkább a setup-okat érdemes keresni...sztem nem fog sokáig tartani, látszik az oti tombolásán is, ma akarják lejátszani az egész esést...de ez az én meglátásom:)
"A piac egészére van hatással egy hír, gazdasági, politikai vagy akár háborús esemény okozta pánik, vagy irracionális viselkedés."
ma szétütnek mindent a béten, shortosok erre várnak több hete, eljött...így igazságos...és most is érvényes az, h a short kockázatosabb, de sokkal gyorsabban hozza a profitot, persze jó helyen-jó időben...ennyi:)
A fordított H&S nyakvonal a 18.800-as ellenállás után 16k-környéki korrekció, s utána a célár 22100-300 környékére mutat. Persze ez önmagában a H&S alakzat csak sokadlagos szempont lehet.
egis topik