ha kimondottan rámegyünk erre a kártyás fizetésre,szerintem baromi jó dolog.én külföldön több helyen is fizettem így.nagyon jó mert,1.tényleg nincs sorbanállás,2.az eladó nem találkozik pénzzel/higiénia/,3.nem kell matatnod a pénz után a nagy tömegben/elveszhet,ellopják stb/.
"Szobadísz 2011.06.05. 23:43:05
A fanyalgóknak mondom: ez az esemény csúcsgasztronómiáról szól(t)!
Nem a 650 forintos kínai menüről és nem az Őv utcai piac Pléhcsárdájának a csülökpörköltjéről.
Ide nem jóllakni megy az ember, mint a Trófeába, hanem kóstolni.
Ha nem akarod/tudod végigenni egy jobb étterem 10-15 ezeres menűsorát, vagy nem akarsz ismeretlenül megvenni egy 3-4 ezres palack bort, de kulináris kényeztetésre vágysz, akkor itt alkalmad nyílik arra, hogy ezekből sokkal kevesebb pénzért kóstolhass. Egy falatkát, egy pohárkával.
A belépő ára azért annyi, amennyi, hogy csak azok menjenek be akiket érdekel, és ne legyen az egésznek falunap fílingje, ahol a polgármester főz babgulyást az ingyenkonyhán.
Mi ma délután voltunk, nagyon jól éreztük magunkat, csak olyan finomságokat kóstoltunk meg amit sem otthon, sem átlag vendéglátó helyeken nem találsz meg az étlapon.
A trollkodók meg húzzanak a főzelékfalóba!
(hétköznap én is ott kajálok:-)"
"Nekem nagyon bejött a kártyás fizetés, nem kellett az apróval bajlódni."
Ez érdekes meglátás.
Amúgy a kommentek pro és kontra voltak, ez normális, a háromezres belépőt tartották soknak, aki pedig kizárólag a pörköltre esküszik (ami amúgy nagyon rendben is van, de nem kell kizárólagosságot élveznie e hagyományos magyar ételnek) nem vehető komolyan a témában.
kösz ismerem,de sajna bekapcsolva maradt,ha visszanézed az írásaimat nem szoktam nagy betűket használni.engem nem zavarna ha más ezt tenné,de ma úgy látszik ez van!
"A hangulat még tovább javult, a hely továbbra is szuper, az éttermek és borászok pedig a maximumot nyújtják, úgy vettem észre, hogy mindenki, aki erős kritikát fogalmaz meg a rendezvénnyel kapcsolatban, kívülről teszi, anélkül, hogy vette volna a fáradtságot és meglátogassa, körülnézzen.
Szóval a lényeg: ma utoljára van Budai Gourmet, aki kihagyja, nagyon sajnálhatja."
Econet topik