tudod azzal kapcsolatban , hogy rendőr akartam lenni , megemlíteném ,hogy már sok bűnözőt sikerült lebuktatnom . és még mindig vannak befejezetlen ügyek . úgyhogy van egy kis gyakorlatom .
mit gondolsz miért némult el marscwalko áldoktor
amikor a nevét említettem .
Azért ezt a fafejűt némileg erősnek érzem. Tőled mindenképp. Már csak az a kérdés, mit tennél,(ugye te rendőr akartál lenni-a társadalomra nézve isteni szerencse, hogy ez meghiúsult), ha egy ilyen kvalitásokkal megáldott szerv intézkedne a te ügyedben?
Szio Porti!
Beszélgessünk... mi a baj?
Valaki megbántott??
Adjak egy elérhetőséget ??
Kérlek próbálj megnyugodni, s beszélgessünk, vagy itt a fórumon, vagy valahol máshol.
Minden jót Néked!!
ha nem beszéled ki a dühöt , akkor leszel lövöldözős ,ostoba kurva . már megint nekem kell téged tanítanom .
50 körüli lerobbant ribanc vagy és ennyi idő alatt
ezt sem tudtad megtanulni .
ha személyesen találkoztam volna némelyikőtökkel soha , soha nem beszélnék így mert már messziről megérzem a rosszindulatú irigy embert és jól elkerülőm, hogy még köszönőviszony se alakuljon ki vele valami véletlen folytán .
Gabor2-vel voltak Marionos megnyilvánulások, mi maradtunk Liza szinten. Érdekes egyébként, mert nekünk is voltak afférjaink, de mint az elmúlt napokban is, így akkor is megmaradtunk bizonyos szint felett. Viszont akkoriban minden csajba belekötött, most vannak kedvezményezettek.
Econet topik