Remélem nem ragadtok be. SRV esetén meg nem a mutogatás lenne az elsődleges, hanem a vásárlás...
Ennyi erővel azt is mutogathatják, hogy nézzétek meg jól mit vesztek, ne utána reklama...
ja, és ha befejezhetem a mondatod, Te is arra gondoltál, h az alapszabály jegyzőkönyvet akkor mutogatják, ha éppen vmelyik vonatkozó paragrafusát "alkalmazni" akarják? :))
nem voltam sajnos, április óta külföldön dolgozom, nem tudtam megoldani... remélem majd a jövő februárira(?) eljutok, vagy vhol máshol meglesem őket :)
Javaslom a végét duplán elolvasni.
"A problémát felismerve a III. kerületi önkormányzat most a szervezők által nem veszélymentesített további területeken is megrendelte a veszélyes fák kivágását"
Tehát megoldódott a fakivágás miatti pereskedés is.EZ JÓ HÍR!!!!!
Holnap jöhet a többi is.pl.40000 feletti nézőszám a Tankcsapda koncerten.
Mire gondolsz?Ezt én nem értem,hogy miért hozták ki ezeket a régi híreket.
Talán ha a Sziget jól sikerül az elindíthatja.A jegyeket 25%-ban emelték ha a tavalyi eladásokat tudnák hozni nagy + is lehetne.(szerintem kevesebben lesznek idén,de nyereséget fognak kimutatni)
Én abban bízom,hogy a nagyok 1 kicsit feljebb akarják tolni,ami a határidőzőknek is jót tenne és persze a saját rv. állomány miatt a cégnek is.(pénzügyi nyereség a következő negyedben mert most 53ft-on van átkötve)
Econet topik