kispekikkel adatják el meg vetetik vissza...de várjuk csak a nagybüfit, egy-két hónapja nyilván azért szállt ki gyakorlatilag mindenki, mert akkora történet készülődik a papírban...
a forintozók szvsz valószínűbb forgatókönyv. s lehet épp miattuk nem is nagyon tud emelkedni az árfolyam /bár amig ki nem jön valamilyen pozitiv hír szerintem nem is nagyon fog/
Lehet ilyen manipuláció is, ennél azonban logikusabb, hogy akinek van kihasználja az emelkedést eladásra, főleg, ha lejjebb vette, illetve sokan mindig akkor vennének, amikor visszaesik 1-2 forintot.
Tegnap ismét hozzányúltam nagy bánatomra.
Ahogy megvettem 33-on, már kiállt 32-ről a nagy vevő.Dobtam is bukóval.Tényleges forgalom 0, csak várják az ügyeletes balfékeket,mint amilyen én voltam tegnap.
A könyvet teljesen felesleges nézni, mert szemfényvesztés az egész!!! Néhány másodperc alatt vehet is, önthet is többszáz K mennyiséget és csak pislogás és bukó a vége.
Ugyanazok állnak vételen is, akik eladáson. Nem szabad hozzányúlni egyik irányban sem!!! Ha veszel lenyomják, ha shortolsz felhúzzák. A lényeg, hogy jól megkopasszák az embert. A könyvet meg teljesen felesleges nézni. Mindenki döntse el maga előre, mi az a szint ahol beszállna. Venni általában limites zakóban érdemes.
Nem akarom elkiabálni stb., de mintha tartósabban áttörte volna az 50 órás átlagot. Naposon is "csinosodik".
Szal nem nagyon eröltetném a (t)dt shortot.
nem akarlak elkeseríteni luigi, de most is csak spekik küzdenek, meg az a néhány "nagyobb" broki, akik tegnap 34-től már tömték is a jó népet.... sokan fognak itt még beragadni:(
Econet topik