Év végén lecserélem másik szolgáltatóra.Mindenkit figyelmeztetek ezzel a céggel vigyázzon.Mostani belépőknek az idén ingyen kínálják a (nemlétező szar) szolgáltatásukat.A régiek pedig fizessenek a semmiért.Katasztrófa.Még 6 hónapig idegeskedem miatta,aztán vége.Szerintem cseréljetek ti is.
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy - rendszerkarbantartás miatt - 2008. augusztus 23-tól (szombattól) reggel 8:00 órától 2008. augusztus 24-ig (vasárnapig) este 20:00 óráig a CIB eBroker kereskedési rendszere és a portál sem lesz elérhető. Remélem végeznek vele ,nehogy megint 1 hétig tartson.
Törölt felhasználó2008. 08. 22. 11:04
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy - rendszerkarbantartás miatt - 2008. augusztus 23-tól (szombattól) reggel 8:00 órától 2008. augusztus 24-ig (vasárnapig) este 20:00 óráig a CIB eBroker kereskedési rendszere és a portál sem lesz elérhető. Remélem végeznek vele ,nehogy megint 1 hétig tartson.
1 hónapja várom sorsom jobbra fordulását dax shortban, eddig nem is nagyon jelentkezgettem be...mert minek. Nálam most éppen müx.
De jó, hogy nem befhitellel vágtam bele! Így is necces.
Francokat, nem a mukenko kérdőívet köll töltögetni, hanem minden adott esetben a PSZAF-nak írni, hogy mi is ez. Nem ma és nem holnap, de egy adott mennyiség után elkezdenek kutogatni azügyben, hogy milyen szar is ez a szolgáltatás.
Ebroker