Service Temporarily Unavailable The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later. Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.2.0 Oracle-HTTP-Server Server at www.ebroker.hu Port 7782
A stratégiám az volt, hogy az 535-ön vett (osztalék elött) részvényeimet 600-on eladom...mikor felfelé ment a múlt héten megbízást adtam 600-as eladásra + 570 en stop limitet beállítottam. Mivel (rosszul) azt hittem, hogy a stop limitnél beállított áron -ha esik- akkor 570-en eladja a rendszer. Ezzel szemben stop limit = aktiválási ár...szóval csak akkor került be mikor 570-re lezuhant...
Törölt felhasználó2009. 05. 18. 08:57
Komolyan mondom, a CIBnek sikerült teljesen nevetségessé tenni magát!!!Még el sem indult, de már fel is függesztették a TDT-t! Hahhahahaha
amugy a technikai hibarol nem a technikai tehet, hanem azok a fejlesztok, programozok akik lekodoltak, es -sikeresen- letesztelték.
Csak ezt nyilván nem írhatják bele - el...tuk,. de dolgozunk rajta.
Abban teljesen igazuk van, ha aktiválási árat írsz be akkor tényleg akkor kerül csak be a tőzsdére, ha eléri azt az árat. Ettől függetlenül a megbízás megadása utáni állapota az ebroker-en teljesíthető ként szerepel.
Amit TE írtál, hogy 14:30-kor érte el az 570-et az melyik nap volt?
Mert amikor Én írtam Neked az május 12.én volt aznap, ha nem tévedek 16:26:42-kor volt először kötés 570-en, addig csak felette és utána már nem érte el a 600-at.
Nem akarok beleszólni a stratégiádba, de milyen megfontolásból adtál ilyen megbízást, hogy 570-nél aktíválja a 600-as eladást?
Vagy amikor adtad akkor még 570 alatt volt az ár, valamelyik nap meg átugrotta az 570-et és azért nem aktiválódott?
Üdv.:
Tisztelt ... Úr! Ma a TDayTrade ügyletek zárásakor az automatikus lezárási ügyletek technikai hiba miatt többször kerültek be a tőzsdére, és ez a hiba átmenetileg jelentősen módosította az érintett ügyfelek portfólió- és egyenlegadatait. A hibás megbízásokat az Értékpapír Osztályunk a tőzsdezárást követően kézileg javítja ma olyan módon, hogy ezen ügyletekből az ügyfeleinknek nem keletkezeik kára. Tájékoztatni szeretném, hogy 2008. május 18-án a TDayTrade funkció technikai okból nem lesz elérhető az eBrokeren. Megköszönve megértését bízunk abban, hogy a történtek nem árnyékolják be az Ön és Bankunk között fennálló üzleti kapcsolatot. Bízunk abban, hogy a jövőben hasonló kellemetlenséget nem tapasztal, és az általunk nyújtott szolgáltatások színvonala eléri az Ön által elvárt minőséget. Üdvözlettel: Tóth Annamária CIB Bank Zrt.
Ebroker