Sziasztok!Azért nyitottam a topikot,hogy megtudjam másnak is van e ebrokeres számlája és másnal is olyan megbizhatatlan e...
Én 30%os veszteséget konyvelhetek el az elmuklt két hétben,a rossz rendszeruknek koszonhetoen... Ki lehet valahogy hajtani beloluk szerintetek azt a pénzt?ha igen akkor hogyan? nem kevés pénzrol van szo!!!!
Sejtetem én is voltam így volt Otpm nem daytrade eladhatam volna szép haszonal most hó elején akkor se volt rendszer mire lett minden padlot fogott én meg eladtam nem vártam.
Addel vedd ki a pénzt szüntesd meg a számlát és nyis máshol és ott vegyél vagy be vagy ragadva magas áron?Én még meg várom az ingyen hetet utána több mint valószinü hogy lépek a Questorhoz ólcsob.
Tehát van 100E ftom 10 féle rv-ben és ezért az akcióért én fizethetnék 50E-t!
:-))))))))))))))))))))
sosenem gazdákodom ezt vissza abból a 100E-ből...
:-))))))))))))))))))
Én má mennék,de ülök rv-ben.
Tudom! Rv transzport....
Ma megkérdeztem.akitől eljössz,anak az ide vonatkozó árát kell fizetni.Tehát én az eq-hoz mennék,akkor az ieb árat kell fizetni.Ami 5000 Ft/rv fajta ha jól értettem.(Szemben pl az eq-al,ahol csak 1000 ft/rv fajta.)
Az idő intervallumot mmeg nem is tudom,h mennyi lehet...mennyi idő alatt zajlik le a dolog.
Remélem boldogok a bank dolgozói hogy kevesebbet kell majd dolgozni.Miért?Azért mert az ügyfelek nagy része bankot vált így lesz ídő beszélgetni és játszani az interneten.Továbi ilyen sikeres munkát és még ügyfél sem lesz majd és akkor még többet lehet piheni.
Én nemtudom, de néha olvaslak titeket, és mindig az ebroker rendszerrrel van a gubanc. Ha ilyen sokszor elromlik miért nem jöttök el onnan ?
A portfolio -s online rendszer 1 év alatt még csak egyszer állt le, 1 órára. - legalábbis amiről én tudok..
Csak azért nem írok rosszat erről a bandáról, mert tagnap nem zárták a TDT emet :)
elfelejtették
így volt rá ma időm és pont jól jött ki.
amikor felhívtam Őket hogy ez állandó eset -e, akkor azt mondták hogy nem! ez egyedi eset volt örüljek neki.
De a mai nap viszont fel b at agyilagggggggggggggggg !!!!!!
Azt hiszem az ingyenes hét jó alkalom lesz olcsóbban kiszállni a meglévő papírokból és átvinni a cash -t máshová.
Meg akartam nézni a transzfer díjat, de ilyenkor annyira összeomlik a rendszerük, hogy még az ilyen statikus linkek sem működnek, mint mondjuk a kondíciós lista, hogy a többiről, mint árfolyam adatszolgáltatás (real vagy legalább késleltetett) nem is beszéljek...
Mondanám, hogy vicc, de inkább nagyon szomorú, pedig én türelmes vagyok, meg megértő, na de azért ez már sokkal több a soknál.
Én már annak is örülni fogok, ha hétfőn müxik! :ol
Az első héten végig nem működött, pedig csak január 02-ről volt szó! Jaaaa de azt mondák: valószínűleg!:o))))
EBROKER
Én 30%os veszteséget konyvelhetek el az elmuklt két hétben,a rossz rendszeruknek koszonhetoen... Ki lehet valahogy hajtani beloluk szerintetek azt a pénzt?ha igen akkor hogyan? nem kevés pénzrol van szo!!!!