Tudhattam volna 6k-nál... pedig 10k-nál mikor kezdték disztibutálni e-mailban, a haveromnak, aki ajánlgatta, mondtam, hogy be ne szálljon...
Én barom meg 8k-nál esésben vettem... mondjuk nem sokat...
3,3k-nál kellett volna beszállni... felfelé Ð
HA holnap nyitás előtt nem jelenik meg valamilyen pozitív hír, akkor nyitóban nyomom az 500 db.-omat.
Eddig tartott a türelmem... inkább átszállok MTEL-be, itt meg max. limiten visszaveszem... aztán másnap ua. ... 0-ig :(
előzmény (#16180: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 08:09
"2011. június 1. - 14:57 - Re: Gyorsjelentés
szvsz túlterjeszkedte magát
exmnbs1"
a Concord előtt pár hónappal jeleztem
Törölt felhasználó2012. 07. 08. 07:04
Az viszont tény, hogy a Concorde affér elég erős jelzés volt az eladásra 9000 körül. Nem elég, hogy jelezte a C., hogy szar van a palacsintában, az E-Star betámadta őket, azt a brókercéget, amelyik a legtekintélyesebb őskövület a tőzsdén...
"3 évig emelkedett és alig néhány hónapja szakad, tehát van még tér bőven lefelé."
jogos.
de nem a bluechipek miatt volt irracionális lépés mindenáron a magyar piachoz ragaszkodniuk a hazai kisbüfiknek, hanem a túlzott kockázat miatt, ami az egész országra jellemző... sok smallcap van a világon, ami nagyságrendekkel jobb növ. kilátások elé néz, mint a hazai kispapírok
Soha nem gondoltam még arra, hogy E-Start vegyek. Egy normális cégnek nem kell nevet változtatnia, de Humetből lett Nutex, Econetből lett Estmédia, Genesisből Hunmining, RFV-ből E-Star. Az OTP és a Richter a névérték 35-36-szorosán forog, ez még mindig 86-szoros ár.Hihetetlen, hogy voltak olyan marhák, akik 12000 Ft-on is vettek egy olyan részvényt, aminek 10Ft a névértéke.
3 évig emelkedett és alig néhány hónapja szakad, tehát van még tér bőven lefelé.
Gondolkoztam ezen a tulajdonosi átrendeződésen is... lehet, hogy így próbáltak mondjuk 300-500mFt-ot szerezni?
Az már rendesen helyrehozhatná a dolgokat... habár szvsz ez a lenyomás már irreális, szvsz valaki(k) nagyon begurultak erre a cégre.
Lehet, hogy régi rv.-esek, akik rosszkor szálltak be, vagy likvidálták az eséskor őket, mert felfelé lombardból vették, nem adták, vagy Attila, akit 5k környékén nyírtak ki... de leeht, hogy hódosék, habár...
Hát, döbbenet ami ezzel a céggel történt, keményen kicsontozták.
3000, aztán 1500 körül gondolkoztam vételen, de szerencsére nem mertem meglépni.
Viszont egyáltalán nem lepődnék meg ha rövidesen visszatépnék 2000-ig, megint gazdaggá téve néhányakat...
E-STAR