Topiknyitó: Portfolio 2017. 12. 12. 21:50

Durva licitháború kezd kialakulni - Újabb 100 Tesla-kamiont rendeltek  

Ugrás a cikkhez
Durva licitháború kezd kialakulni, most a Pepsi jelentette be, hogy 100 elektromos Tesla-kamionra adják le az elõrendelésüket. Az utóbbi napokban a nagyvállalatok körében egyre keményebb licitverseny kezd kialakulni arra vonatkozóan
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Bekre_Pal_
_Bekre_Pal_ 2017. 12. 12. 22:00
Előzmény: #2  Mikieger85
#3
a kis cégek nem tudnak olyan méretgazdaságos flottát építeni, mert aki ezekbe beruház, az nem csak újabb rakat benzines kamiont (USA) vesz amit már útnak is indíthat, hanem egy halom töltőbázist meg nem értek hozzá meg nem tudom mit. úgy vélem, inkább ez lehet az oka. ha egy üdítős cég jópofáskodni akar meg imidzset építeni, akkor majd arcbatol fiatalos trendiszexi szódaivós klipekkel a multiplexben. majd beleállnak itt is a világ megmentője imidzsbe, ki fog alakulni a dolog körül a sznobfelhő (south park), de ha drágább lenne a hagyományosnál, csesznének rá költeni. azért ennyire szeretnek számolgatni.
Mikieger85 2017. 12. 12. 21:50
Előzmény: #1  portfolio
#2
Presztízs az egész. Ha gazdaságos lenne, akkor a kicsi szállítócégek állnának rá. Egy sokmilliárd dollár profitot produkáló megacégnél többet költenek fénymásolópapírra.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek