Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Köszi.Amúgy nincs jelentősége ha kiesünk,jobban örülnék végre egy komoly befektetőnek.Akkor tuti lenne a prémium is.Csak egy felvetés volt.Nincs sok mondanivaló a mai kereskedést elnézve,de még mindig jobb ha ilyen dolgokról beszélgetünk mint ha egymást cseszegetnénk,vagy Balázs Csabát köpködnénk!!!
Annál több, kb. olyan 1.6 milliárdra saccoltam tegnap, mivel a kereskedési napok száma változó a hónapokra vonatkoztatva, plusz az ünnepek is változtatnak ezen és gondolom kereskedési napokra, nem pedig naptári napokra kalkulálják. Persze ez utóbbit pontosan nem tudom.
Valaki számolta hogy január1 től mekkora forgalmunk volt a mai napig? Mondjuk az is beszédes hogy mekkora forgalommal emelkedtünk AV halála után,és mennyivel estünk le 79 forintra....
Amikor AV a nevét adta a papírhoz, akkor volt olyan nap, hogy 1,3 milliárdos volt a forgalom. Szóval ha vkinek az az érdeke, hogy likvid legyen a papír, akkor azt 2 napi forgalommal megoldják!
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.