Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
aki keres talál :) sp megtalálta a trendvonalat, azért ha alatta zárna így hirtelen, az nem lenne semmi :)
Törölt felhasználó2014. 12. 10. 21:02
Előzmény:
törölt hozzászólás
"jó lenne"? kinek?
a hatis nagybüfinek, aki 10k-nál kitömte 80k db Odax kontival a mohó csodavárókat, annak az "volna" a jó ha minél lejjebb megy dec. 19-ig. )
Törölt felhasználó2014. 12. 10. 20:51
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2014. 12. 10. 20:39
Előzmény:
törölt hozzászólás
rondul a dax... közel a hatis kifutás. :) persze h. lesz több, csak előtte akár 500 pontot is lemehet még... nem okvetlenül mára értettem, bár ha holnap délelőtt nem tudja megcsinálni az nem jó jel.
Nem tudom...:(
Nap végén tisztábban fogunk látni.(nem én, majd Caldaro..:D )
De inkább egy lentebbi mélypont, talán pont ahogy Csitri írta.
Akkor az lenne.."a"...esetleg. Holnap meg egy nagy felpattanás....
De figyu ez szimpla találgatás részemről.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?