Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Kérdezni szeretném ,(újrakezdő vagyok, sokat felejtettem) h Dax esetén egy kontraktust mennyi ideig tarthatok napon túl, Short és Long esetén. Milyen költségei vagy haszna van a tartástásnak. Évvégén van e zárás ?
basszus,kb ezerszer leírtam már akkor,amikor itt voltál. vagy figyelj,vagy lapozz vissza! egyébként meg nem teljesen mindegy? nem a rövidítés a lényege,de egyébként én se tudom,nem én találtam ki
Amúgy hetesen 0-ra számítok, bár lehet alávernek egy -100 pontot. Amcsitól simán kitelik hogy ha elindul akkor megy mint a vonat. +-ba az orosz feszkó miatt nem várnám, de hétfőig biztos lesz vmi új megállapodás, aminek majd lehet örülni. Nagyon megy ez a farokméregetés.
Az ukránok elvileg szombat délig várnak olyan orosz válaszra amiről tudják, hogy nem jön, vagy h mennyire semmitmondó lesz.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?