Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az a baj ezen a nyamvadt site-on privátban nem lehet, és mivel nem ott tetted ki az ábrád, így itt illenék. Én ebből nem igazán tudom mit kellene látnom. Egy fél mondatban elmondod?
Jókat írsz. Én spec shortolom a daxlit is és spx-et is ölég bő stoppokkal a rángatózás miatt, mivel ezt most lok tetőnek érzem H4-en. Van hely fel is le is, de a tegnapi zászló mintha kifutott volna az "időkeretből". :) Vagyis az sc meg volt tegnap, ma új vevők kellenek. Spx-ben el tudom képzelni, h lesznek, a daxban valahogy nem. Oszt lehet, h szopó lesz mindkettő, mivel mehetnek feljebb minden további nélkül.
Előbb véletlen az US.500 chartot nézve vettem DAX-ot. Közben rájöttem, hogy teljesen tökmindegy melyiket nézem mivel gyakorlatilag mintha tökéletes mása lenne egyik a másiknak. :D
A klf. időskálák egymásba ágyazhatóak: ennek megfelelően az alakzatok is.
Azaz pl. hónapos trend hetes korrekciójának korrekciója napn belül, amit épp tizpercen szembekorrigál...
Az Eliott-wudu is valami efféléből nőtte ki magát.
Vagy pl. most ugye sejtjük a DAX naposon azt a fejvállat, aminek a feje rövidebb skálán egy triplacsúcs volt, de még rövidebb skálákon még több és több alakzatot találnánk...
Amúgy firkálgattam egy kicsit - inkább nem az OTP-topikba raknám be, ha nem muszáj, mer' meglincselnek :-D link
Amennyiben 6760 alá ereszkedik, akkor 6666/6685 közé konszolidálódhat az első órákban. A nap további részében erről a szintről akár 6980-ig is kilőhet.
Ha nem esne 6760 alá délelőtt, akkor közvetlenül 6850-6970 közé mehet.
6610 alá esve rapid eladás venné kezdetét, melynél az első komoly támasz-zóna 6535-6350 között van.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?