Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hogyne lenne fontos,ha ott van rés,ahol szerintem nincs,akkor az is lehet egy cél!szerintem első körben csak 920-ig,majd a kamatdöntések után tovább valamerre azok tükrében
én ott egy rést látok;
11.-én zárt 735 körül
14.-én nyitott le réssel 693 körül
14.-i napi csúcs 758(esti zárás előtt nem sokkal),záró:745 és 745 körüli a 16.-i nyitó is
amit Te 14.-i naoi csúcsnak írsz,az csak egy felszúrás volt,amivel pár pont híjján betöltötte a nyitó rést,majd onnan(730-ról) visszesett 690-re,ahonnan a nagy emelkedés indult.nálam ez látszik
10.14.-én emelkedő trendben volt egy le nyitórés,a 14.-én induló újabb emelkedésben nem járt ott az árfolyam?akkor hol járt?
a 23.-ai picit más,a záróárig nem,csak a megelőző aljig ment,majd jött a sziget,de gyakorlitalig az sem egy nyitott rés(szerintem)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?