Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Első körben most 75 környéke akaszthatja meg, nem tudom minek örültünk meg így ennyire...Szerintem sokan olvasták Roccot reggel és vették.. :) Én betettem volna egy 20-25 pontos követő stoppot és páá, majd zárja...
Sajnálom a dolgot, mert rá is nyomtam már a vételre reggel, már csak 1 ok hiányzott.. :S
Köszi, na úgy tűnik megy is szépen Roccoval...Nem leszek ma így nem mertem belevenni pedig egy 40 pontra már jó lett volna...Ez a longoria hajó már elment, hogy Lipit is idézzek így korán reggel.. :)
De jól tettem h nem zártam :)) Most már felmegy bolitetőig!!
Törölt felhasználó2012. 05. 25. 08:54
Sziasztok, jó reggelt!
Hamar kelt a védőszentünk, már videó is van :) :
- Az utóbbi nagy esések logikus folytatása volna egy felpatt a csökkenő trendcsatorna tetejéig 1) vagy éles szögben - ekkor 6600 fölé menne - 2) vagy pedig enyhébb emelkedéssel (ekkor valahol 6400/6500 között érhetné el). Mindkét fenti esetben visszakorrekció várható a csatorna belsejébe ill. aljáig
- Alul 6190/6230 között állapodhat meg.
- 6170 alá kerülve begyorsuló eséssel ér(het)né el az 5810/5817 körüli tartományt (61,8 Fibo)
- A tavaly szeptembertől idén márciusig tartó összevont emelkedő trend végérvényesen befejeződött, a 61.8% Fibo 5817-es elérése teljesen természetes következmény volna.
- Napi: 6310, majd 6375 fölé kerülve elindulhat felfelé (lásd fentebb).
- 6305 alatt maradva bármikor leszakadhat a csatorna aljáig (6195/6220)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?