Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sziasztok !
...egy mt4 techikai tudor segítségét kérném, a "terminal/számlatörténet" menü alól hogy lehet a pozikat törölni ? ... :)) elöre is köszi ...
0,1 pontot mozdult el neki a számlája, és ez ennyit hozott neki.
vissza lehetne számolni - bár nem derül ki, hogy dollárban vagy euróban van-e - csak most nincs időm erre :)
ezért írtam az 50 millió ft-ot :)
nem 0,1 lot-ról volt szó :)
na mindegy, zárjuk le :)
a better life index szerint a dánok az OECD-ben a legboldogabbak, a magyarok meg a legboldogtalanabbak :) rontom a statisztikát, mégis utolsók a magyarok? :)))
mint sokan mások.... semmi különös. sztem a megérzések is fontosak .... ha mindenki meg tudná tankönyvből tanulni a tőzsdézést, akkor csupa nyertes ülne itt a gépek előtt :)
dt-s vagyok, ritkán másnapra csak... támaszt és ellenállást figyelem és a híreket, fibo szinteket.rsi-t, macd-t. és elsősorban megfigyelem, hogy mire hogyan reagálnak.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?