Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
igaz 7k ig is ugy ment fel,hogy nem volt benne. es azota csak rosszabb lett. de igy akar megint vissza nezhet 4900 ig is ha jonnek a tobbi orszagbol is a negativ politikai hirek. es a hajnali leminositesek.
Én 6200-ig minden képpen várom, onnan elképzelhető h fordul (ha nagy lendülettel átviszi, akkor olyan 6000 környékére, ) Halkan jegyzem meg, ott lehetne egy duplaalj (5800-6000)
Amerikában minek vennék elő a pénzpumpát? A dollár bivalyerős! hülyék lennének, amég 1200 környékére nem ér az sp (az meg nem most lesz még) szvsz! Sokkal inkább tartok elképzelhetőnek egy újabb LTRO-t, ami a béka segge alá tenné a jurót (de lehet nincs /nem lesz más megoldás)
1 teljesen kilőve! Gondoljátok, ha kormányt alakítanak, a nép eltűrné a megszorításokat? Nem gondolom. Itt már mind1 h alakítanak-e vagy sem. Megszorításoknak vége szvsz (evvel együtt az ingyenpénznek, és az eu tagságnak is) szvsz!!
este 7,30 ra voltak megint ossze rantva a part vezerek . de sehol nem olvasni ,hogy merre haladnak. nagy a bizonytalansag. tud esetleg valaki valami hirt?
jaja ... ha éjjel sem sikerül a görögöknek kormányt alakítani ... :)) azért bátor vagy hogy tartottad hétvégére ... én nem mertem volna ... ha netán kormányt alakítottak volna ? ... gapup nyitás lett volna ... persze minden ha ha & ha, meg volna volna...volna ... :))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?