Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem tudom, nem látok benne dupla aljat.. biztzos Daxröl van szó.
Ma a maradék igeszálaim is elhaltak.
Fogalmam sincs az irányról, bár hiszek Rocco reggeli jóslatában. Oldalazás, vagy inverz fej váll?
Ahogy látom egy kissebb emelkedő csatornában megy felfelé ami rövidesen találkozik a szélesebb csökkenő trencsatornával. Ez egy szűkülő szög ha jól látom, a vége pedig +-200 pontos elmozdulás lesz. szvsz
Az a baj, h itt már nem "csak" görögök vannak, hanem írek, franciák, spanyolok. Mind szembemegy az euval, és főleg merkellel szvsz!!
Törölt felhasználó2012. 05. 11. 15:46
csak megkérdezem már... daxban óráson/4óráson csak én látok dupla aljat???? 6370 - 6600 -> 6830
SP meg szép kis bázist épített itt ebben a 30pontos sávban a héten... Igazából nem nagyon értem mire esnénk. Ha nem lenne ez a görög rongyrázás amit már senki nem vesz komolyan akkor szerintem már rég feljebb lennénk.... de ez is csak egy vélemény
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?