Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hajnalban zártam a tegnapi shortokat szerény 90 $ nyerőben.
Mivel ma megint rohangálós napom lesz ezért még nem nyitottam pozit - a felhúzásról lemaradtam- , de 520 környékére beállítottam egy short indítást - hátha -!
Jaja, tudom persze...Nekem is szoktak ilyen kiülős pozik lenni, most is van egy, de hobbyból nem zárom majd csak ha 6000 alá megy a dax.. :) Még onnan van.. :) tudom, hogy csak bezárt pozi után, de mi van ha nem érem már meg, hogy lezárd? :)
#4108) Re: Tűrniük kell? - Az IMF növeli a nyomást Németországon
Értékelés: 0
előzmény (#4107: Jhonyka77) | válasz erre | Tegnap, 13:40
Shortoltuk:)) Jah, és vettem eur/huf-ot is (longra):))
lipido
Jelzés a moderátornak
Admiralnal van olyan DAX grafikon, amin csak nyitvatartási időben szerepelnek adatok? (ha van, akkor az maga az index lesz és nem tudsz vele kereskedni... kérdezem ezt azért, mert a cfd grafikonjában a 24órás adatok miatt van egy halom "fals", TA-ra nem tul nyerő)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?