Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart dax m5 19155 m5 bolialj, ennyit látni bele mára 17:00-ig az m15 meg 19170, támasz zóna. 1h 19160 boliközepet Röhögve megtartották. amúgy tök furcsa, ha m1-en nézed egyszerre mind a 3-at, egyszerre jön erős zöld impulzus, , egyszerre jön erős piros impulzus, mintha valaki egy irányba, ugyanúgy csipegetni az összes indexeket, egyidőben. DAX nem bírta, elsírta magát. m1 boliköözép 19202>19190:D
Nasdaq-al kiszállhatsz 0-ban. DAX-nál meg lesz egy 2-essel kezdődő "fagyipénz". ezt kell mérlegelni. Kín szenvedés nézni ezt az esést, ha ez annak nevezhető:D. DAX az m1 bolközépről ugrálgat... :D.
Otp engem már januártól nem érdekel.. Nvídiától tartottam,sajnos nem ok nélkül.. Dehogy egy óra alatt semmissé tegyék az adatok hatását azt nem gondoltam volna...
nasdaq m5 bollinger közép 20220 m15 bollinger közép 20225 sokszor ezek érintésével és fordulásával bővítik igazán lefele (és felfele) a teret az esésre. Bízzunk abban,h 20220-20225 megfogja. a napokban jött fel 50 pontokat is rakétázva, most meg küzd minden 5 pontért.
Nem bátor, hanem stopja van, + ban. Próbálkozik. S&P az m1 bolin menetel észak fele, apránként. Nasdaq hasonló, közép-tető között középen oldalaz, pöckölgeti a 20200-at. pici emelkedő aljakat produklá, 20170-nél boríthatják a nasdaq-ot a kicsik. S&P-nél ez a szint 5775.
20200 átlövésével van esélyed. gondolom 20120-50 környékéről indítottad, stop pluszban, bármi lehet alapon. ha viszont mégis visszapaskolják 200-ról., a kiszélesedett szalagok miatt nagyobbat esik.
DAX 19148-ról 19175, hát, nem annyira tetszik. Az a baj, ha a kis büfikkel vagyunk egy szinten most, és ők játszák itten a taktikát, akkor 19170-nál az "okos" már dobta. Mi meg tartjuk a világba!:D én az m1-m5öt figyelem, 19175-76 volt az m1 boliközép., ami erősen görbül lefele, ha mégis átmegy rajta, simán pattanhat 19200-ig. m1. 6. zöld gyetyácska. m15 bollinger alj 19172, nem igazán támogat bennünket, mivel "vízszintes", nem lefele görbülő. Ha tippelnék, mi lesz 17:00-ig, akkor ennek a 19170-nek a megtartása, vagy közelében tartása. éjszaka meg borítás, vagy majd japán-kína borít, és dax meg esik reggelre 100 pontot, aztán megint észak +200:D.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?