Tegnap jött a várt hiányzó fekete gyertya, de a forgalom szerintem túl kevés volt...Még mindig nem lehet kijelenteni, hogy jön a forduló!? Szerintetek?
Nekem most csak TS13 van csak sajna múltheti, ott kezdtem el építeni, majd a hételelyén nem értem rá illve nem úgy jött ki a lépés és nagyon meghúzták! Ezért magas az átlagom és csak most érek majd 0-ba. De a jan 1heti nyereségem, így megmarad! A korrekció után aztán felölem mehet felfele TL18-al, és hozzon manit rendessen!
sajna dax shortim nincs, csak dji meg snp... már a dji is pluszban van kb 40 pip, bár a dax többet hozott volna.. vagy 80 pipet.. az snp sajnos kicsi lottal ment, az már 130 pip pluszban van..
Csak az a baj megint, hogy lassan záróra !
Remélem holnap lekövetjük, illetve párnapig eltart ez az igazodás a valósághoz!
daxi helye most kb. 7000 v alatta lenne!
Több támasz pénz van benne!
De mindennek eljön a sorsa, most igazi korrekció alakuk ki! legalábbis a daxiban az látszik lassan a 7100 sem tartja meg- az szép is lesz!
S&P 1289-en!!! Hoppá!!!
Határtalan nagytojás az egész, vmi miatt vkik tartják rendessen!
De annyi már nincs benne, hogy megis tudják húzni az csak tegnap sikerült Nekik!
Igy stagnálunk 7130 körül
Az extrém optimizmus nagy esést generál
"A jelenlegi érték az elmúlt évek adatait vizsgálva kimagaslónak mondható, így ezek alapján a részvénypiacokon csökkenésnek kell jönnie."
S&P hangulat-index jelzése
Hiába minden info, amit a szűk tőzsdecápák társasága akar úgyis az lesz!!!
Mi csak csepp a tengerben vagyunk... ami adriai nagy melegben párolog, elpárolog... de kifoghatunk egy kedvező szelet és az jó lesz nekünk is!
az a vicces, hogy már 10-20 pontos essét is azonnal megvesznek... mert már 200-300-nál megérteném, de ilyen kis esést is?! nincs érdemleges korrekció.. napon belül sem nagyon...
DAX DAX DAX